Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 16 април 2024 г.

Вервате ли на дърдоренето на "напълно непорочни в морално отношение медийни звезди" като Методи Андреев, Сашо Диков, Люба Кулезич и пр. ангелоподобни пълни праведници?!

Методи Андреев стигнА дъното на падението си, дърдори пълни глупости: ПП-ДБ били, видите ли, пълни... идиоти, знаем си, че Боко и Пеевски са си мафиоти, щели сме биле принудени да избираме на тия избори между идиоти и мафиоти!

🙂 Тъй злослови нашият "доказан демократ"! 🙂 (Кирил Петков, видите ли, бил "гламав" и пр., само Методи Андреев бил образец хем за голем акъл, хем и за голем морал: немам думи!)
А ПП-ДБ биле идиоти, моля ви се, щот не се сещали да турят в листите си "свестни звездни личности" и непорочници като него най-напред, разбира се, също такива биле Арман Бабикян, Николай Хаджигенов, Методи Лалов и прочие, все големи и доказани "идеалисти" и "умници", моля ви се, ама свестни! (Това била гениалната идея на Сашко Диков, при когото тия дни устатият Методи Андреев си изплакА толкова сърдечната мъка, че велеречива звезда като него още не е в листите на ПП-ДБ и некой даже и не се сеща да го покани, моля ви се!)

Ето я големата мъка на Методи Андреев!!! Пълни глупости! Отврат!!!
Само ми е интересно защо ги дърдори като в несвяст и то в този момент, или за неистовото му говорене дълбоката сърдечна мотивация е некоя и друга пачка от Боко Борисов, пък и от Пеевски, защо не, парите, както знаем, изобщо не миришат; пардон, ох, как убаво миришат те, особено ако са съвсем новички, нали така?
Той, напълно непорочният Методи Андреев участва отвътре в тази гламава и разюздана медийна кампания по тоталното оплюване на ПП-ДБ (за която некой дава луди пари!) не заради тъй хубавите невинни очички на Боко Борисов и на Пеевски, а за нещо съвсем реално, каквито са тъй хубаво ухаещите пачки, в които банкнотите са все съвсем новички 500 евровки, от ония същите, които видяхме в чекмеджето на Боко, нали така, нема да се излагаме сега, ний разбираме човешката душа?!

А на местните избори "тъй чистият в морално отношение" Методи Андреев плю неуморно из медиите по кандидат-кмета на ПП-ДБ за кмет на София Васил Терзиев. Явно му ареса стимулацията (пак в пачки!) и ето, сега с още по-голем ентусиазъм е запретнАл ръкави да плюе през целята кампания по ПП-ДБ!
За да доопаникьосва наивниците, дека верват на този шарлатанин - и на такъв шарлатанин, какъвто е и ангелчето Сашко Диков, както и Любица Кулезич де, и тя е изцяло готова да плюе по ПП-ДБ според силите си (тя също като тях изобщо не обича тъй милите пачки от по 500 еврови банкнотки, направо се гнуси от тях!)


Приятни размисли и хубав ден, скъпи "умни и красиви", дека така ви величаят още по-големи звездни праведници като Сашко Симов, таваришч прафесар Ива Хръйстав, Явор Дачков, Мартин Карбовский... да продължавам ли още?! Те също самоотворжено плюят по ПП-ДБ от ранна сутрин до късна вечер, а понякога дори и в нощня доба, да, те са неуморни, те сащо така доказано не обичат тъй приятно миришещите пачки от 500 еврови банкнотнки, каквито в изобилие имат и Боко Борисов, и Пеевски - и щедро ги раздават на своите медийни слуги, щот именно сега е големата жътва, нали така, сега именно се жънат тияь прословути тъй симпатични пачки от 500 еврови банкнотки.

И в техната компания без абсолютно никаква морална скрупула попаднаха и наште праведници, дека се представяха за свръхнепорочни в морално отношение медийни "демократи" и "хуманисти", моля ви се, извинете, но отивам да повръщам...


ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...



Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

Няма коментари: