Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 25 май 2024 г.

Защо лявата и мутренската доктрина е гибелна: защо ще се оправим ако ПП-ДБ победи мафията ГЕРБ-ДПС?

 

Обсъдихме и ред други въпроси, примерно 

Как разговаряме ние, демократите: имам ли право аз, гражданинът, да искам думата в обществената БНТ? 

Как ще завърши агресивната, завоевателна война на Русия срещу Украйна? 

Как руският империализъм вреди на българския народен интерес?

и други. 

В поредната сбирка на нашия Философски дискусионен клуб поставяме и обсъждаме ред казуси, взети направо от живота - с цел осветляването на тъй важния проблем, фиксиран във въпроса в заглавието. (Прочее, акцентът, изразен в заглавието, е само един от моментите, нашите дискусии са интегрални: в тях поставяме поредици от най-важни, дори фатално важни въпроси!) 

Търсим ония тъй съдбовно нужни ни истини, благодарение на които можем да променим живота си - и да станем по-добри, по-човечни, по-истински, по-благородни, по-свободни, по-успешни, по-щастливи... 

Толкова тук. Останалото - в клипчето. Приятно гледане и приятни размисли ви желая! 

Който желае да подпомогне този канал или пък издаваното от мен философско списание ИДЕИ, което работи за разгръщането на духовния и личностен потенциал на младите хора, може да го направи като използва информацията в моя блог, наречен Humanus Academy (в търсачката лесно ще го намерите по това име!), раздел ДАРЕНИЯ (donations). (Или пък "да почерпи едно кафе" ето тук: https://ko-fi.com/ideiaig ) 

Абонирайте се за канала, на който гледате това видео, а също и за другите ми канали, на които помествам свои видеа с коментари, участия в дискусиите на нашия Философски клуб, интервюта по медиите и пр., ето ги тия други два канала, до тях можете да стигнете като ползвате ето тези линкове: 

https://www.youtube.com/@angigog/ 
https://www.youtube.com/@AngelGrancharov/ 
https://www.youtube.com/@angelgrancharov874/ 
https://www.youtube.com/@Paralel42/ (Нека тук да стои и този линк, водещ и към този мой блог, за всеки случай.)


ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg.bg

3 коментара:

Leon каза...

На гърба на страдащия украински народ, който 2 години живее в ужасите на войната, е много лесно да се упражнявате по русофобия.

Единственото смислено решение е предложение за мирен договор, при което Русия се оттегля от всички окупирани украински територии и запазва само Крим, а замразените руски активи в западни банки отиват за възстановяването на Украйна.

Иначе може да си играете на война още 10 години. Русия може да не цъфти и връзва, но очевидно оцелява в тежък санкционен режим вече повече от 2 години. А вие се замислете какво предлагате на руснаците, освен да се предадат и да бъдат разпаднати, с което само ги карате насила да подкрепят Путин, вместо да им дадете някаква реална и смислена алтернатива.

Анонимен каза...

Много харесвам Ицо Хазарта. Наскоро ми направи силно впечатление в едно интервю. Той каза, визирайки Пеевски - "Всички казват, че са евроатлантици, но ако едно прасе се снима със Зеленски, то си остава прасе. Просто е прасе, което се е снимало със Зеленски и нищо повече".

И още "Нашите приятели си следват интересите, което е нормално. Ако аз имам сведения, че някой американски политик е корумпиран, единия вариант е да предам всички данни за тази корупция на американската прокуратура. Има обаче вариант в който аз му казвам - вкарай предложение в американския конгрес САЩ да внасят само български домати, в замяна на това аз няма да сезирам вашите служби за твоята корупция".

Така че господин Христо Петров получава моя преференциален глас за европарламента. Харесва ми, че не увърта, а назовава нещата такива, каквито са. Да чакаме САЩ и ЕС "да ни оправят" е твърде глупаво, ако сами не изберем тези политици, които ще свършат работата, която трябва да се свърши. Иначе, Пеевски се среща с посланици на ЕС, а ФБР наградиха Борислав Сарафов..

Анонимен каза...

Социализмът е за богатите (Норвегия, Швеция, Финландия), а капитализма за бедните (България, Румъния, Македония)