Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 30 май 2024 г.

Кой е "Прекрасният луд", как възприемате снимките на тази побесняла тотално и затънала в злоба, мерзости и гнусотии особа?


Получих на имейла следното съобщение, придружено с няколко снимки; публикувам и снимките, и съобщението, щото те касаят емпиричния образ на един прочут тотално побеснял анонимник, който има възможно най-отвратителното поведение в Мрежата от години; ето, полюбувайте му се, пък ако някой познава въпросната особа, не е зле да прати на имейла ми (намира се в отдел КОНТАКТИ на блога ми) името на този въпросния "Прекрасен луд":
 
Здравейте, господин Грънчаров, изпращам ви няколко снимки на 69-годишния т.н. "Прекрасен луд", с котарака Горбачов и докато работи с митичната негова "провидица".
 
Пращам ги от фалшив имейл, за да не знае кой съм.
 
 

 

ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.


2 коментара:

ха ха ха хаааа.... каза...

Ачко Сократлето,
уруд извратен,
евал си е угазо
и макята, кога
бил е юноша
бледен, и то
всеки ден...

Анонимен каза...

Господине, това вярно ли е?

САМО В ГРУПАТА "БУНТ СРЕЩУ СИСТЕМАТА": Откъс от скандалния гей роман на Ангел Грънчаров
Скандален гей роман е написал пловдивския философ, инфлуенсър и учител с 40 години стаж Ангел Грънчаров.
Романът съдържа куп скандални пикантерии около личния живот на Грънчаров, които той е пазил в тайна, но сега истината излезе наяве.
Четете на своя отговорност.
SLADURANKOTO.pdf