Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 31 май 2024 г.

Дискусията, която скандалният еротичен, извратен и мръснишки роман "Сладуранкото" трябваше да подпали, вече се разгоря с най-буйни пламъци!


Както и очаквах (и както целях!), откъсът или началото на скандалния еротичен, да не кажа мръснишки и извратен (и това е справедливо да се каже!) роман, пратен на неколцина пожелали да го прочетат, стигна до групата на неколцината мерзавци-оплювачи, които откраднаха фейсбук-групата в моя подкрепа и я превърнаха в порядъчно оцапан руски нужник. 

И както подобава за мерзавци, те веднага изпратиха въпросния откъс (напълно забранен да се чете от малолетни!) на непълнолетния ученик от Хасково Денис, който дълго време преди това ме моли да му го пратя, но аз му казах, че първо трябва да порасне - за да чете такива четива с гриф "Само за възрастни!"

Както и можеше да се очаква, оказа се, че откъсът от романа е откраднат от оплювачите, а пък Денис е бил ощастливен от мръсника без никакви морални скрупули, нарекъл се "Прекрасният луд", гаден анонимни, подвизаващ се в Мрежата, но криещ самоличността си най-старателно, на когото ние обаче имаме снимката, става дума ето за този нещастник (виж втората снимка).  

Ако някой познава тази измет, този срам на природата и на българо-човешката природопопулация, нека да има добрината да ни съобщи името, фамилията и адреса му - за да ги пратим на прокуратурата.

Както и можеше да се очаква, младият Денис (който най-вероятно не е чел нито една художествена книга в живота си!) мигновено превъртя и ме обвини, че аз съм най-гнусния извратеняк в човешката история, бил съм мръсник от класа, гей, бил съм луд, незаслужаващ да живее и пр. 

Чт, 14:02 ч. 

Denis Belqta: Имам новини 

Чт, 14:49 ч. Емил отговори на Denis: дай ги де 😃 48 минути чакаме вече 

Denis: Оспях да се добера до част от роман

Отговорихте на Denis: Може да са ти подхвърлили друг, не моя роман... 

Denis: Вашия е 

Denis: 🙂

Denis: За вашите отношения с Краси 

Denis: Скоро ще взема още 

Denis: Ще го имам целия 

Denis: Иначе жена ви е красива 

Denis: Не се очудвам че на Краси к.ра му е бил на дървен 

Denis: 🤣 

Denis: Мисля да го споделя със сина ви 

Denis: Интересна ми е реакцията му  

Проведохме интересна дискусия по въпроса, която сега се въздържам да публикувам, но която заслужава да стане глава от един нов, ненаписан още роман за съвременните български нрави, в който да представя отношенията между група уж демократично мислещи българи, които се карат всеки ден предимно за глупости; изобщо, уважаеми дами и господа, както твърдеше навремето класикът... Тодор Живков, в наши дни има "много матрьял за митингова демонстрация", цитирам, но в нашия случай не е за "митингова демонстрация", а за писане на хубави романи, от които западните човеци очите ще им станат на палачинки, щото те не могат и да предположат колко много простотия крие в себе си многострадалната, ала решително не поумняваща българска душа. 

Ето малък откъс от тази обаче дискусия, нещо като финален епизод, макар дискусията да не свърши никога (виж третата снимка, третия скрийншот). 

И тъй, Денис издаде жестока присъда не толкова над романа, а над автора му. Обяви ме за изрод, чудовище, мръсник, пропаднал тип и пр. И за мошеник ме обяви щот говоря за морал, а съм бил всъщност най-гнусна развратна твар. Значи свръхправедният Денис е потресен от романа и иска да линчува автора му!!! 🙂 Навремето точно така са реагирали комунистите. Те са пращали авторите на неправилните романи в ГУЛАГ. Денисчо е образцово комунистче. Има и високия морал на комунистическите девственици...  

Същият този Денис, следвайки тъй вдъхновяващия пример на дъртите мерзавци (единият от които дори е кандидат-полудоцент на славния ПУ!), пратил откъса от романа на... моя син, за да види синът баща му колко е гнусен и пропаднал тип! Какво ще кажете, а, расте бодра и достойна смяна на дъртите мерзавци, нема страшно, мерзавците ще закопаят свидното ни Отечество без да им мигне окото, а най-вече ще оцапат с л@йна всичко, до което се докопат.  

Дъртите мастии-мерзавци-оплювачи, достойни учители на Денис, също не са спали, ето, и те се представят достойно. Цитирам някои най-изразителни коментари в блога ми, където те се преселиха след като нермите им не издържаха и ме блокираха и изгониха от групата, създадена в моя защита, но която те по най-разбойнически начин откраднаха; четете, полюбувайте се на тъй изтънчения и възвишен морал на мерзавците-оплювачи:  

Неизвестно коментира „"Моят "мръснишки" роман за радостта от пълния разврат ще разтресе, подобно на земетресение, заспалия дух на нацията ни!"“:  

Знаете ли какво е станало? Пашев се похвалил, че бил видял и запомнил паролата на имейла на ПоТВ, докато имал предаване там и понякога помагал с някои неща по лаптопа на Е. Тодоров, и сега откраднал откъса, който сте изпратили. Вашите оплювачи вече го имат и цитират. 

Неизвестно коментира „"Моят "мръснишки" роман за радостта от пълния разврат ще разтресе, подобно на земетресение, заспалия дух на нацията ни!"“: 

Грънчаров, винаги съм знаел, че си г*й, но не предполагах, че си п*дераст по душа. Засрами се малко, син имаш на близо 40 години...  

Неизвестно коментира „"Моят "мръснишки" роман за радостта от пълния разврат ще разтресе, подобно на земетресение, заспалия дух на нацията ни!"“: 

Кандидат-полудоцент Пашев е откраднал романа от пощата на Евгени Тодоров.  

Мерзавците, както подобава, не се посвениха да публикуват и тази снимка, с оглед да оцапат образа на моята благоверна и тъй добродетелна съпруга... (Аз съм срил лицето й, но те - не, разбира се, поради което сега съпругата ми, като разбра, че любимата й снимка е оцапана, започна да говори, че е време да се... развеждаме!)

ха ха ха хаааа.... коментира „"Кой е "Прекрасният луд", как възприемате снимките на тази побесняла тотално и затънала в злоба, мерзости и гнусотии особа?"“:  

Ачко Сократлето, 

уруд извратен,  

евал си е угазо  

и макята, кога 

бил е юноша 

бледен, и то  

всеки ден... 

Този страхотен, направо неподражаем бисер на висшето поетично изкуство е написан, канечна, от кандидат-полудоцентина, който е прочут с мъчителните си опити да пише и "поезия", с извинение за думата!  

Неизвестно коментира „"Ще успеем ли да предизвикаме жив дебат за сексуалността с публикуването на скандален еротичен роман?"“: 

Даваме ти 72 часа да го публикуваш, ако не го направиш - ще го публикуваме ние. 

оплювачите  

Шедьовърът, разбира се, принадлежи на всепризнатия вожд на оплювачите-мерзавци, който именно е кандидат-полудоцент на световно-известния ПУ, той е именно и негово бъдещо нАучно светило: погледнете ето тази снимка 5. 

Спирам дотук. Виждате ли, че дискусията, която скандалният еротичен роман трябваше да подпали, вече се разгоря - и тепърва ще обхваща все по-широки кръгове от заспалата ни социално-културно-природна народопопулация. 

На редовния ми събеседник в Клуба Калоян мерзавците препоръчват повече да не разговаря с мен, щото съм морално пропаднал тип, не заслужаващ капка внимание...

Хубав ден аз, мръсникът-развратник, ви желая: и приятни размисли!

ДОБАВКА:


ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...



Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

6 коментара:

Анонимен каза...

ГРЪНЧАРОВ, ВИЕ ПОБЕДИХТЕ!

Накарахте вашите оплювачи да четат и препрочитат откъса от вашия роман, а те доскоро се кълняха че ваша книга няма да погледнат, защото книгите ви били тъпи.

Анонимен каза...

Лоша реклама няма. Точен момент да издадете романа.

Анонимен каза...

Господине, не може да имате претенции за авторско право в случаите, когато труда ви не е регистриран по съответния ред в министерството на културата. Научете законите първо, пък после занимавайте прокуратурата със себе си.

един читател каза...

Не се излагайте с този "роман". Такива истории има във всеки сайт за анонимни изповеди. Ако и другите ви книги са на нивото на този "роман" - много жалко.

Анонимен каза...

Коментирайте важните теми като например активното мероприятие на КГБ по създаването на "антируски" образ на мУтрополит Николай и избирането му за патриарх:

https://lupa.bg/news/ruskata-carkva-kasa-otnosheniya-s-mitropolit-nikolai_296518news.html

Ангел Грънчаров каза...

До таваришча, написАл:

Не се излагайте с този "роман". Такива истории има във всеки сайт за анонимни изповеди. Ако и другите ви книги са на нивото на този "роман" - много жалко.

Таваришч, ти как разбра какви са историите в този роман, като не си го чел изобщо?