Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 29 май 2024 г.

Моят "мръснишки" роман за радостта от пълния разврат ще разтресе, подобно на земетресение, заспалия дух на нацията ни!

Решавам да публикувам моя скандален "мръснишки" роман (писан преди повече от 20 години!), който може да отприщи тъй потребната на клетото ни общество ДИСКУСИЯ ЗА "ДЖЕНДЪРСТВОТО", иначе казано - за половете, секса, любовта, свободата, духовността и пълноценния живот!  

Защото невежеството у нас в тази област е жестоко: у нас масово не знаят що значи да си мъж, жена, какво е това любов, живот, щастие, дълг, свобода, добро, истина, красота!!!  

Защото израждането на "елито" ни е потресаващо! Бездуховност и то крещяща тресе всички, които се сметат за "кумири", "звезди" и "водачи" на клетия оглупял народец!  

Нужна ни е тотална РЕВОЛЮЦИЯ НА СЪЗНАНИЯТА, включително и СЕКСУАЛНА - щото ако сексуалността е блокирана, то и човечността на човеците отива по дяволите. 

Както и да го увъртаме, СЕКСУАЛНО ОБРЕМЕНЕНИЯ ОТ ГЛУПАВИ СКРУПУЛИ, т.е. СЕКСУАЛНИЯ РОБ, непознаващият СВОБОДАТА В СЕКСА нещастник е семето и корена на тази нещастна в екзистенциално отношение и затова така озлобена маса и тълпа, която се отдава на какви ли не извратености, включително и на мазохизма да ни тиранизира една мутренско-комунистическа мафия и олигархия!  

Няма свобода без освобождаване на сексуалността, т.е. сексуално нещастни и непълноценни личности не могат да имат пълноценно живеещо, свободно, съвременно и проспериращо общество!  

Трябва нещо да разтресе, подобно на земетресение, заспалия дух на нацията ни, ето, тази задача е съдено да изпълни, очевидно, моя тъй "мръснишки" еротично-"порнографски" роман, опитващ се да изобрази радостта от секса така, както никой друг не е успял (поне в българската литература!).  

Простете за тази нова моя поредна реч, но се налага да говоря и пиша... все някой трябва да каже тия тъй неприятни истини.  

Хубав ден желая на всички! 

ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

 

5 коментара:

Анонимен каза...

Дай да го видимЕ.

Анонимен каза...

Грънчаров, винаги съм знаел, че си г*й, но не предполагах, че си п*дераст по душа. Засрами се малко, син имаш на близо 40 години...

Чертовенски

Анонимен каза...

Знаете ли какво е станало? Пашев се похвалил, че бил видял и запомнил паролата на имейла на ПоТВ, докато имал предаване там и понякога помагал с някои неща по лаптопа на Е. Тодоров, и сега откраднал откъса, който сте изпратили. Вашите оплювачи вече го имат и цитират.

Анонимен каза...

Пашев е откраднал романа от пощата на Евгени Тодоров.

Анонимен каза...

Синът ти си изтри фейсбука от срам.

Може да провериш.