Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 24 май 2024 г.

Кои са роби днес - из средите на тъй често "освобождаваните" от руските империалисти българи?


Има един нещастен човечец, който се е самообявил за "екзекутор на русофилията" - и спасител на клетия български народец. Чат-пат ми праща своите най-нови прозрения, разбира се, той най-вече се занимава с това най-умилително да пее в хора на оплювачите на ПП-ДБ, т.е. на нашата демократична и реформаторска общност. Даже стана активен член на "партията" на мерзавците-оплювачи на... Ангел Грънчаров и на ПП-ДБ, която се състои от трима вманиачени нищожества, но всеки от тях с по 70 лъжливи тролски профила (и за да излъжат, че са повече, стигнаха дотам да откраднат фейсбук-групата в моя подкрепа - и да я превърнат в гнусен, в смърдящ, в добре оцапан руски нужник!). Ето тази сутрин въпросният нещастник ми е пратил плакат, който е изработил тия дни; наложи ми се да реагирам; ето какво му написах:
Сега ни сме сме трета, а сме пета българска държава. Думата "успиват" ми се чини, че се пише "оспиват", но и двете звучат грозно, аз бих написал "приспиват". Единствено по време на третата българска държава - Царство България - не сме били никакви роби. Роби сме били единствено в четвъртата ни държава: руско-комунистическата тирания. Виждаш, че пак говориш глупости и лъжеш. Сега, в петата българска държава, не сме роби, а комуноиди-роби са такива нещастници като теб, дето не се ползвате позитивно от шансовете на свободата, а си пилеете времето за да подхранвате глупавите си мании за величие, за водачество, за оправячество, за спасителство, но най-вече за правенето на мерзавщини, за оплюването на нас, истински свободните хора, т.е. демократите, които сме единствените истински борци срещу руската имперска завоевателна и реваншистка експанзия спрямо свидното ни Отечество.
Това исках да ти кажа. Такива като теб, като сеят раздори и омраза спрямо демократичната общност, единствено бореща се с руско-комунистическата напаст, обективно работите за интересите на тия, срещу които ни лъжете, че уж се борите.
 

ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: