Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 30 август 2024 г.

Какво ни показва примера с "внезапното обедняване" на Ахмед Доган, агент "Сава" от ДС, филиал на КГБ?

 
Примерът на "Сокола" (Ахмед Доган, т.е. агент "Сава" от ДС, филиал на КГБ!) е потресаващ и би требвало да отрезви всички, които си мислят, че като си във властта може да крадеш, да злоупотребяваш, да забогатяваш за сметка на ограбването на слабите, на народа, на гражданите: всичко откраднато не е твое, то е чуждо и както за миг си си го "присвоил", така и за миг ще го загубиш!
Ще го загубиш непременно - особено ако "лошите" от ПП-ДБ успеят да възстановят законността и правосъдието; щот тогава всичко крадено ще бъде отнето и върнато на ония, от които е откраднато, най-често на народа, който именно е жертвата на големото крадене на мутри и мафиоти от типа на Доган, Пеевски, Боко и вся остальная крадливая и лъжливая руско-комунистическо-ченгесарская свол@ч.
Ето я поуката от "внезапното обедняване" на тъй "приказно богатия" Ахмед Доган, който си живееше в създадените с крадени пари сараи, било в Бояна, в София, било на морето.
Вярно, сега отнемат сараите на Доган не съдии (и прокурори), щот у нас правосъдието все още е под контрола на мафията, прокурори и съдии работят не в полза на народа, а на разбойниците Боко Борисов и на Пеевски, а му отнемат сараите разбойници като него, които са пратени там от Боко и Пеевски. 
 
 
 
Но ще дойде време когато и у нас ще има законност и правосъдие, ще дойде време, в което и ние ще станем цивилизована правова държава, но това време ще дойде ако гласувате за ПП-ДБ, т.е. от вас, драги ми жертви на разбойниците-мафиоти и ченгета, зависи всичко, зависи в каква държава ще живеете.
Всичко зависи от това дали имате акъл в главата или в главата ви е пълна каша, създадена от медийните мерзавци, на които мафията плаща за да ви тровят и объркват главите.
Зацепихте ли сега що ви думам аз, старият философ и учител по гражданско образование, дето цял живот се занимавах с това да помагам на младите да мислят и да обичат истината?
Хубав ден! Приятни размисли ви желая!
 
ДОБАВКИ:
 
Собственикът на „сараите” в Росенец и „Бояна” поиска Доган да ги напусне!
Това е Данаил Папазов е бивш министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в правителството на Пламен Орешарски (2013 – 2014).
Което правителство е избрано, забележете, с гласовете и на депутатите на Ахмед Доган - и на самия Ахмед Доган!!!
Което именно показва правотата на тъй мъдрата поговорка "Храни куче да те лае!" 🙂

 

 
 
ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се,  че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем...

2 коментара:

Анонимен каза...

Казваш следното - "аз, старият философ и учител по гражданско образование". Нито си философ, нито учител, ти си един прост нощен пазач, който охранява една асфалтова база ли беше, кариера за пясък ли...

Освен това си автор на безумно много и абсолютно нечетими книги, които стават само за тоалетна хартия. Както и ти самия.

Агитацията за ПП-ДБ, които направиха конституционен съдъя онзи, който те изгони като мръсно коте от работа, разбирам само като високо ниво на непригодност, граничещо с дебилност.

ЕПМ, СократЛе.

Анонимен каза...

Не го жалете, не е толкова обеднял. Тия "сараи" и без това не са негови, а сина му си има собствени - ще приюти баща си, няма да е на улицата, спокойно. Може и да е някаква ДС операция, за да си мислят такива като вас, че Доган вече няма нищо.