Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 19 август 2024 г.

Какъв съвет дадох на един тежко болен от руска робофилия учител по философия?

Може да бъде изображение с текстово съобщение

На едно място публикувах това изображение и гледам някакъв човек, оказва се, че е бивш мой състудент (учили сме заедно в първи курс на СУ, аз после заминах в Санкт-Петербургския университет и повече не сме се виждали или срещали, но знам, че той живее в Стара Загора и работи като... учител по философия!) се обади; отвърнах му, стана изразителна дискусия с този тежко болен от руска робофилия нещастен индивид; за да видите що за учители на вашите деца и внуци има днес из наште училища, що за морал имат те, ето, давам ви този тъй многозначителен пример: 

Stanislav Georgiev: Пропусна 1877г- АГРЕСИЯТА срещу османската империя!!! 

Ангел Грънчаров: Stanislav Georgiev Ние, българите, трябва да сме вечно благодарни на Османската империя за това, че ни е пазила от Руската тиранична империя: ако не беше Османската империя да ни пази от Руската империя сега всички ние щяхме да говорим руски език, а думата "българин" и думата "България" нямаше да съществуват, щяха да са напълно забравени!  

Stanislav Georgiev: Ангел Грънчаров Ти наистина си невменяем!!! Ходи да те резнат читаците - ако има какво!!!  

Ангел Грънчаров: Stanislav Georgiev Казах ти една истина, руская подлая душо! Как може уж си пишман-философ, пък да мразиш толкова много истината, а също така и да дърдориш само простотии? За смях стана на старозагорските улични котки, какво да говорим за учениците ти!  

Ангел Грънчаров: Stanislav Georgiev 🙂 Имаш грамота, бравос! 🙂 Пак ли си пил, та дърдориш простотии?  

Stanislav Georgiev: Трагедийо!!! Като гледам какъв тъпанар си, как да повярвам, че Бог е съвършен творец!!! Ти наистина ли не разбираш какво жалко недоразумение си?!  

Stanislav Georgiev: Да, аз си пия една гроздова ракия и се радвам на свободата си! А ти си някакъв вонящ цирей!  

Няма налично описание на снимката.

Stanislav Georgiev: Ангел Грънчаров Не те ли уволняваха многократно?! И съдът го потвърди!!! А ма ти си издаваш списание!!! Че и спонсори търсиш!!! Ти верно ли си вменяем????  

Ангел Грънчаров: Stanislav Georgiev Уволняваха ме твоите събратя мутро-комунистите, нещастна безлична душо. И това за мен е висока чест: не съм бил мижитурка, а личност, вършил съм си работата истински, поради което бях заплаха за дефектната система, в която безличия кат теб цъфтяхте и връзвахте отровни плодове. А иначе си реви срещу мен, плюй, облекчавай си душата, зер комуноидът не може да понася достойните личности, нали правилно разбирам мъката ти!? А ракията няма да ти помогне... 

Ангел Грънчаров: Stanislav Georgiev Вместо да линееш от жестока екзистенциална мъка по това, което аз правя, вземи нещо прави, чети, мисли, пиши, стига с тази пуста ракия. Като не работи човек, се озлобява срещу тия, които работят, завижда и страда; седни работи и ще ти мине мъката. Работата облагородява човека и гони от главата му тъпите и злобни мисли! Запомни това от мен и ще си ми благодарен!

ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров Преследване на времето: Изкуството на свободатаизд. A & G, 2003 г., разм. 21,5 / 14,5 см, мека подвързия, ISBN 954-8945-88-6, 280 стр, 8.00 лв... Книгата говори за "нещо", което е близко на всеки един от нас: времето. Тя се опитва да ни насочи към чисто човешкото в него, към неговата ценност за човека. Това, че времето не ни е чуждо и ни изглежда "добре познато", съвсем не означава, че го разбираме. Нашето предварително познание за времето не навлиза в неговите дълбини, а само докосва повърхността, най-бледата му външност. Съзнанието за време го приема за факт, с който трябва да се "съобразяваме", но не отива по-нататък и не се задълбочава в неговата тайна. Когато обаче ни запитат А що е време? почти нищо не можем да кажем: мълчанието е нашият отговор. Тази необичайна и изненадващо понятна философска книга "поглежда" в скритото "зад" мълчанието ни за времетоживотасвободата.

 

Няма коментари: