Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 6 септември 2024 г.

Докога ще тровите живота ни, презрени "журналистически" слуги на руско-българската кагебистко-ченгесарска мафия и олигархия?!


Написах коментар под излияние на Valeria Veleva и бях блокиран за да не мога да коментирам и да споделям нейни коментари (и да ги виждам изобщо!), но аз предвидливо бях копирал всичко и го бях запазил; ето сега и нейния коментар, и моята реакция по повод на нескриваната й пошлост:


Valeria Veleva: Иван Гарелов беше цяла вселена.
Много съм научила от него в професията. Имаше такт, въведе стил, носеше мъдрост, имаше вкус към живота, беше забавен разказвач, отстояваше почтеност, носеше своите болки, но никога не измени на критичното око, което трябва да има журналистът. В това беше силата му. Винаги ще си остане "Мистър Панорама".
Една епоха в журналистиката затваря своята великолепна страница.
Мъчно ми е! Нещо се откъсва от душата ми...
Пътувай в мир, Иване!
Имаш невероятна компания там, горе!
Часът и мястото на срещата са известни!


МОЯТ КОМЕНТАР: Радващо е, че другарката Велева тъй чистосърдечно си признава, че много е научила от агент "Талев", т.е. че е толкова старателна ученичка на "журналистическата" агентура в ДС! 🙂

Тя не се усеща какво прави като си признава всичко това с горните думи, което само показва колко много се е самозабравила не само тя, но и въпросните ченгета от ДС и техните ученици: тя, Карбовски, Стойчо Керев и прочие комуноидно-робофило-русофило-путинистко-кагебистко-ченгесарская свол@ч. Кеворкян още е жив и продължава да ги учи на мерзости, на гадости, на злоба, на плюене на всичко свястно и достойно, що има в българската политика и живот!

Как пък нямате капка съвест и морал, таваришч Велевая? Що не се скриете в миши дупки и не престанете да тровите живота ни, презрени слуги на руско-българската кагебистко-ченгесарска мафия и олигархия?!

Не се ли налапахте достатъчно с пачки и кюлчета, дано се задавите от тях!

Нека да ме блокирате, но бях длъжен да кажа това. Все някой трябваше да ви го каже.

Щото без истината загиваме вече, нещастна слугинская руская-путинистко-кагебистко-ченгесарская сган и свол@ч!!!


ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

Цяла България плаче за Гарелов, а за теб ще жали само един другар от Сакраменто. Даже жена ти и сина ти, след първоначалния шок, ще си отдъхнат с облекчение.

до цент Пашов, небезразличен гражданинъ.