Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 24 септември 2024 г.

За какво се борим ний, личностите от Философския дискусионен клуб и Общността на небезразличните граждани?


На едно място (виж: https://www.facebook.com/…/2057025…/posts/3826339270935062/… ) казах една простичка истина, а именно, че у нас политиката е станала келепир за огромната част от т.н. наши "политици", които, прочее, са всичко друго, но не и политици, те са шарлатани, мошеници, шоумени (Боко е велик лъжец и шоумен, той никога не е бил политик, он даже не знае смисъло на това, което е политиката, властта, уПРАВлението!); разбира се, яви се "неверващ", който възрази на твърдението ми; ето какво се наложи да му кажа:
Който не е наивник, мигновено разбира този главен водещ мотив: у нас политиката е станАла добър, доходен бизнес, тя е търговия: продаваш лъжи за да печелиш пари. Погледнете кои са у Парламенто и що те правят: Боко Борисов, Пеевски, Копейкин, Славчувите хайлази, БСП, "Величие", все любители на пачките и на кюлчетата злато!
Всичко се продава и купува у нас, Боко, например, си купи даже "магическите буквички" СДС, купи си кариеристи като Даниел Митов и пр. (много са, да не ги изброявам!), Копейкин осребрява доста добре прословутото "пословично" българско малоумие, пардон, русофилство, БСП повече от век паразитира върху "грижата за бедните" и лапа яко втори век, сега има мошеници, които се напъват да осребрят нашата славна история, т.е. ВЕЛИЧИЕТО на България в миналото и т.н.
Всеки е турил на политическата сергия нещо за продан, за съблазняване на наивниците, на немислещите, на балъците ("балък" на турски е "шаран"!), само и единствено ПП-ДБ, горките, се опитват да пласират непродаваеми, "вятърничави" неща като ИСТИНА, ЗАКОННОСТ, ПРАВОСЪДИЕ, СПРАВЕДЛИВОСТ, СВОБОДА, ДЕМОКРАЦИЯ (все свеждащи се до СПИРАНЕ НА ЛЪЖЕНЕТО И НА КРАДЕНЕТО!), които в очите на масовия българин са "бошлаф-работа" (по думите на класика Бай ви Ганя!), са "духане на вятъра, клатещ листата", са "интелигенски лигавщини" и пр.
А това е така, защото у нас ДУХОВНИТЕ НЕЩА не значат нищо в очите на повечето българи - и този пагубен резултат биде постигнат благодарение на близо 80 годишното насаждане на комунистическия нихилизъм-материализъм-атеизъм в душите на българите.
Тъй че не се чудете защо у нас битката срещу крадливата и лъжлива мафия е така тежка, а силите са толкова неравни. Затова идвайте в нашия Философски дискусионен клуб, който се събира всяка сутрин, всеки Божий ден, малко след 8 часа в ютюб-канала ПАРАЛЕЛ 42: https://www.youtube.com/@Paralel42 и в моя профил в тик-ток: https://www.tiktok.com/@angelgrdb
Ние сме правдолюбиви и свободолюбиви личности и не се страхуваме да заявим, че сме демократи, че се борим за това България да стане нормална и добре уредена държава, т.е. че се борим за европейски път за развитие на свидното ни Отечество, че с чисто сърце подкрепяме единствената реформаторска сила у нас - ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА-ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ.
Очакваме ви, елате при нас, заповядайте в Клуба: вашето мнение има значение!
Не забравяйте най-важното: ОТ НАС, ГРАЖДАНИТЕ, ЗАВИСИ ВСИЧКО, ВСИЧКО Е В НАШИТЕ РЪЦЕ!



ДОБАВКА:

 

ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg.bg

Няма коментари: