Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 13 октомври 2024 г.

Радвайте се, българи: руско-комунистическата чума се самоубива и самоизяжда!!!

Може да бъде изображение с 1 човек 

Таваришч прафесар Ива Хръйстав хептен е полудял-изкукуригАл, дърдори абсолютни глупости - въпреки неотслабващите му напъни да се праи на учен и умен! :-) (Слушах последното му интервю по БНР, многократно изпитвайки пориви да повърна, едвам удържайки се да не си изкарам червата през устата: това е апотеоз, невиждано тържество на псевдонАучното скудоумие-празнословие-словоблудство!)

Което е чудесен симптом:

"На ония, на които Господ е приготвил гибел, първом им взема разсъдъка!"

Да живей животът: руската чума и в България се самоубива и самоизяжда! Каквато е съдбата на всички живи мъртъвци, на всички зомбита!

Имаме сума ти руски партии у нас: ДПС (два броя), "Възраждане", БСП, ИТН, "Величие", АТАКА, ГЕРБ, Воля и т.н. (да продължавам ли още?!), които се плюят интензивно и клечат като свине в локва пред руското посолство, надявайки се таваришч Митрофанова да им подфърли некоя и друга торба инфлационни рублички!!!

Демократична и реформаторска България в лицето на коалицията "ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА - ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ" (единствената сериозна политическа сила!) е осъдена от живота и историята да победи и да върне страната ни към цивилизоваността и нормалността - изваждайки я от дивачеството, т.е. от руския смрадлив нужник!!!

ДОБАВКА: Реших да инициирам написването на отворено писмо на нашата Общност на небезразличните граждани до генералния директор на БНР, с което да поискаме ПРАВО НА ОТГОВОР на словоблудствата и празнословията на откачения и оскотял от руско-комунистическа бесовщина менте-учен, готов съм да отида и да разговарям с водещия Стефан Кунчев (той ли ще заеме овакантеното от руското зомби Пьотр Волгин место на главен руски папагал в БНТ?) и пункт по пункт да изоблича глупостите на въпросния тотално изкукуригАл професор, дето е "звездата" на третия позор на Пловдив - ПУ, мухлясалата "академична" крепост на комунизма!).

 

ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg.bg

4 коментара:

Анонимен каза...

Явно и Иво Христов ще иде в Брюксел, или ще получи някакъв друг висок пост. Грънчаров така плю Волгин, и ей на - оня отиде на 20 хиляди месечна заплата в ЕП. Да те оплюе Грънчаров е на късмет.

Анонимен каза...

проф. Христов е изключителен академичен интелект, невъзможен за възприемане от претенциозните и агресивни графомани!

Ангел Грънчаров каза...

Приемаме майтапа Ви като духовит, посмяхме се: таваришч Хръйстав "академичен интелект" си е доста смешно твърдение, бравос!

Анонимен каза...

Само крайно посредствен интелект може да не се отнася с респект към многократно превъзхождащия го във всяко отношение.