Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 24 октомври 2008 г.

О, тигре, тигре... о, Соколе, Соколе - птицо проклета!

Някакви майтапчии предложиха знаковата песен "О, тигре, тигре" да бъде обявена за национален химн на днешната ни мафиотска република България. Мисля, че предложението им е твърде резонно. Те даже явно толкова много са се развълнували от прочувственото си прозрение, че го описват като станал факт, ето как:

Култовото парче на на Радо Шишарката и Попа “О Тигре, Тигре” е новият химн на България, обяви премиерът Сергей Станишев. Предложението за промяна на химна е прието в Народното събрание с абсолютно мнозинство. ”Отдавна трябваше да направим тази промяна, текстът на новия химн напълно описва ситуацията в страната и дава реална представа за народопсихологията на българина” - коментира премиера.

Президентът Първанов пък обяви, че ще награди изпълнителите на химна с орден "Стара Планина, първа степен" за особенни заслуги към родината. По повод на новия химн на площад Батемберг ще има голям концерт на двамата изпълнители. Концертът ще се осъществи с подпомагането на Маджо, Маргините, както и служители на бившите ВИС, СИК и Държавна сигурност. Официалния спонсор на концерта е ДАНС.


Ех, радващи мигове на патриотичен подем и на пълно национално съгласие! Как да не запее човекът при толкоз радост?! Да не беше обаче толкова жесток понякога животът: ето, символът, главното действащо лице на олигархично-мутренския възход на нацията, именно Ахмед Доган, тия дни се оля така, че едва ли вече даже целокупната отечесствена преса може да го препере и направи отново чистичък, чистичък, че даже розовичък - какъвто винаги ни го е опирала и представяла досега, независимо от мръсотиите, които тоя "пич" нанесе на България.

Апропо, чухте ли, че някакъв развълнуван поп бил нарекъл Дмитриевчето "пич"?! И го нарекъл в Храма, аз не повярвах като чух това, ама било истина. И поповете ни явно вече са все мутри и ченгета щом така безсрамно употребяват все същата терминология. Аман от пичове в тая държава бре, толкова много пичове вече прекалено ще ни излязат, на първо място на глава от населението по пичове сме бре, нема ли да се засрамим вече?!

Та приказката ми беше относно това, че Доган здравата загази, оля се, стана нещо немислимо: в собствения му дом-сарай стана нещо ужасно, стана "само-убийство", уж се бил самоубил най-доверения му човек, е, ако не е така, самоубили са го де, кво толкова пък станало, голема работа?! Такъв точно жесток удар не е желаел изглежда даже най-големия противник на Доган, назначения на тази длъжност пръв хулител на Доган, именно Волния Сидеров. Вчера в-к "Труд" бил излязъл с трогателни прочувствени, пълни с дълбок психологизъм думи на Сокола, за които пише тази сутрин и Иво Инджев. Даже неуморната труженичка на нивата на честността, именно г-ца Дърева, се вдигна да адвокатства в полза на първия приятел на нейния първи приятел, именно г-н Президента на Републиката: прочетете какви елейни, вълнуващи и наистина трогателни, сякаш идещи от дълбината на сърцето й, думи е написала госпожицата за Догана, за неговата видающаяся рол в спасяването на отечеството ни от коварствата на пълната демокрация, на свободата и на просперитета от западен тип. Статията на госпожицата можете да прочетете в блога на бившия президентски съветник Н.Слатински.

Аз обаче, понеже съм си малко нещо гадняр, искам да ви запитам, драги ми и мили дами и господа: представяте ли си какъв вселенски катаклизъм щеше да настъпи ако в дома на някой друг политик беше станало такова (само)убийство - абе некой още верва ли, че първия човек на Доган се е самоубил ей-така, за едното нищо, порсто щото човекът бил с "лабилна психика"? Айде на де се излагаме де, да верваме на такива детинщини! Та питам, ако не у сарая на Доган, ами в дома на някой друг политик се беше случило туй немислимо нещо, представяте ли си какво щеше да стане?! Преставяте ли си с какви вълнуващи думи на предната си страница щеше да излезе в-к "ТруП", ако, не дай си Боже, трупът беше намерен не в дома на г-н Догана, пръв приятел и боен другар от службите не на кой да е, ами на самия Президент на републиката (и приятел, разбира се, на приятеля на Гоце, именно агент Бор, главния редактор на споменатия парцал "ТруП" де!), ами ако трупа беше намерен в дома, да речем, на най-ненавиждания от Гоце, Сава, ТруП, Бор и цялата останала комунистическа мафия човек в България, именно в дома на Иван Костов?! Леле, какъв скандал щеше да избухне, щяха да го жив изядат ченгетата тогава, аме не би, ето, трупът беше намерен в сарая на техния човек Доганецът, а сега де, що да правим?!

Е, нема страшно, оказа се, че като намерили трупа, били "забравили" да вземат не знам какви си отпечатъци, не знам какви си още експертизи били "пропуснали", и то съвсем случайно, да не си помислите, че и нашата полиция служи на Догана?! Не, нема такова нещо, просто пропуск било, случайно било станало, ето, и Бойко Борисов даже, понеже е спец в тия неща, изрази учудването си как може пък тия обичайни експертизи при такъв случай да бъдат "пропуснати". Леле, работата май взе да става яка, как ли ще го спасяват тепърва Доганеца?!

Не знам, ще видим. Всичко може да стане у нас, нищо не може да ме учиди. Но едно нещо само не може да стане: ченге от ранга на Доган да иде в затвора не може да стане. Даже и да е убило. Особено пък ако е носител на орден "Стара планина" за особени заслуги какъвто е Доган. Ченгетата, както учи госин Президента на републиката, не може да са лоши, они почти винаги са все добри. Впрочем, оти мълчи Президентът след като стават такива ужасии в повереното му от ДС наше многострадално Отечество?! На което всемогъщата ДС отреди именно той да бъде бащица и хранител. Леле, усещате ли сега колко сме я загазили с тия?! Блазе ви ако не усещате още...


Вижте и чуйте и най-новото в моя видеоблог HUMANUS. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!

3 коментара:

Анонимен каза...

"Sokole, Sokole, ptico prokleta" e po-dobre

Ангел Грънчаров каза...

Приемам :-)

Ангел Грънчаров каза...

Мерси :-)