Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 1 декември 2008 г.

Прочее, господа, дойде момента да изритаме комунистите от властта, нека бъдем така добри да го сторим, крайно време е!

Ще повтарям тия думи ако трябва всеки ден. Няма да спра да ги повтарям до падането на властта, която дискредитира родината ми пред Европа и света. И в нашите собствени очи особено и на първо място. България сега по всеобщо признание е най-корумпираната страна, най-бедната в ЕС, най-мафиотизираната, с най-продажното спрямо чужда сила (Русия) правителство. България днес се управлява от крайно арогантни, безнравствени, безочливи, лъжливи управници (Гоце, Дмитрич, Доган, Симеон Карточников).

Срам ме е, че сме допуснали такъв резил. Ето защо ние, гражданите, трябва да го поправим. Трябва да измием лицето на България от този позор!

Предлагам неадекватните управници на европейска България, които са нашият резил, които са вредни за България, които ни донасят единствено загуби, които ни направиха за посмешище, да бъдат всекидневно осъждани от нас, гражданите на България. Нека да имаме доблестта всеки ден да ги проклинаме. Такова магическо действие може да доведе поне до частична реабилитация на имиджа на България. Понеже ония управляващи, които са лишени от доверието на управляваните, са обречени, са осъдени на неминуем провал.

Всъщност Дмитрич, Гоце и цялата вредна за България компания отдавна са се провалили по всички линии, но това просто не е узаконено. Ние, гражданите, ще узаконим това действително положение като всекидневно демонстрираме недоверието и презрението си към тях. Трябва да се държим като оня Катон Старши, който всеки ден неуморно повтарял: "Прочее, Картаген трябва да бъде разрушен!", така започвала и завършвала всяка негова реч.

И аз ще продължавам да повтарям същото всеки ден, сутрин и вечер, неуморно ще правя същото като Катон Старши, който повтарял Carthaginem esse delendam (“Картаген трябва да бъде разрушен”) докато не постигнал своето.

Нямаме друг избор, драги ми дами и господа, длъжни сме да разрушим нашия Картаген. Комунистическата мафия на власт е нашия Картаген!

А някогашният Картаген в края на краищата все пак бил разрушен. Разрушили го, и посипали земята със сол, та никога повече да не може да покълне отново отровата на неговите коварства и злодейства.

Нашият български Картаген се символизира от червената напаст, която продължава с всички сили да вреди на заслужения просперитет на Отечеството ни. Нашият български Картаген, прочее, трябва да бъде разрушен, чувате ли ме, скъпи ми български търпеливци?!

Вижте и чуйте и най-новото в моя видеоблог HUMANUS. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!

1 коментар:

Анонимен каза...

Картаген е бил велика и достойна цивилизация, своеобразен връх на финикийската култура.
Нашите комунисте са едни задници, а какво са направили всеки сам може да види - от задниците излизат все едни и същи неща.