Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 1 декември 2008 г.

Богата информация от националното събрание на ДСБ

Вчера се е състояло националното събрание на ДСБ, една от най-смислените партии в България, която е последователен носител и защитник на десните ценности. И която има за лидер човекът, който като министър-председател успя да промени съдбата на България - г-н Иван Костов. По тази причина, а също и защото тъкмо Костов и сега дава най-разумни и обосновани предложения за излизане от днешната крайно неблагоприятна ситуация, интересът към събитието, провело се в зала "Максима" на ВИАС (УАСГ), е изключително голям.

В тази връзка ви препоръчвам да се информирате за събитието от блога на Константин Павлов-Комитата, именно от статията му ДСБ гледа напред. Тази статия е наистина много богата с информация, приложени са аудио и водеофайлове от изказвания на събранието, което е постижение за блога като интернет-медия с огромни възможности.

Позволявам си да благодаря на блогъра Павлов, който ми помогна и на мен самия да се информирам за случилото се в неделя. Ще помогне и на вас ако пожелаете да се информирате. Щото от официалните средства за информация нямате да имате тази възможност. Аз лично не чух нищо за събитието от т.н. "големи" и "обективни", а също и "национални" (!?) български медии.

Вижте и чуйте и най-новото в моя видеоблог HUMANUS. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!

3 коментара:

Анонимен каза...

Другарю философ-марксист-ленинист-костовист,

За твое сведение (и също за сведение на цялата прогресивна общественост от ОФ на ДСБ) ти съобщавам, че в блога на твоя съидейник Комитата написах следния коментар, който касае и Твоя милост. Ти упорито игнорираш въпросите, поставени от г-жа Апостолова. Дано тогава някой друг правоверен костовист-ленинист успее да даде отпор на злостните нападки на Костов и учението Му.

Ето го коментара ми:

+++++++++++++++++++++++++++++++

Драги Комита,

Ще си позволя да отбележа, че аз не споря с философа-марксист, а го изобличавам като двуличник, измамник и лъжец. Самото лице Грънчаров (от Пловдив) изобщо не ме интересува. Но тази персона се е самопровъзгласила за "Трубадур на Костов" и затова в мен, а вероятно и в други хора (и влечуги), възниква убеждението, че костовизмът като теория и практика е учение лъжовно и дълбоко погрешно.

Всеки истински костовист е длъжен да защити своята вяра! Затова, ако сред вас, костовистите, има някой, който може да убеждава и спори - нека отговори на въпросите на г-жа Апостолова.

Ако единственият ви отговор е
"ти не си с нас, значи си ченге и с теб не разговаряме",
то това ще затвърди убеждението сред българите, че костовизмът е вид болшевизъм, и то от най-зловреден тип.

Тогава едва ли Преподобният Костов и людете Му някога ще спечелят изборите с 60%.

Драги Комита, ти искаш Отечественият Фронт на ДСБ да спечели изборите, нали? Ами тогава дай достоен отговор на моите вражески провокации! Отговори по убедителен начин на въпросите на г-жа Апостолова!

За жалост, "философът" Грънчаров не е способен на това...

+++++++++++++++++++++++++++++++

Анонимен каза...

пукни, гнидо влечугоподобна.

Vlechugoto каза...

Благодаря за вниманието! Но има малка грешка. Аз не съм влечугоподобно, а съм направо Влечуго.

Дали ще умра? Всичко, що се е родило, или излюпило, накрая умира. Имайте малко търпение.