Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 16 януари 2009 г.

Скандално! МВР ни излъга: починалият в полицията бил от протестиращите! ДСБ иска оставката на правителството!

Не мога да повярвам, но е истина: умрелият в полицейския участък е бил от протестиращите, не е криминално проявен, както ни излъгаха от МВР вчера! Ето, четете, вижте каква власт имаме:

Нагла и груба лъжа е информацията от МВР за починалия мъж в Четвърто РПУ вчера, която има за цел да отклони вниманието от българското общество.

Това каза депутатът от ДСБ Атанас Атанасов на извънредна пресконференция в централата на партията.

Методи Маринов Маринов е името на починалия. Той е бил протестиращ, задържан и превозен до 4 районно управление. Той е заявил на полицията, че има здравословни проблеми, но никой не му е обърнал внимание и по-късно мъжът е починал.

На пресконференцията присъстват свидетели на задържането на починалия в последствие, които разказаха подробности около случая.

Според свидетелите, починалият в Четвърто РПУ Методи Маринов е искал медицинска помощ. Човекът е бил в коридора, извън килиите с още един задържан, заключен на парното. Човекът е поискал медицинска помощ, като е казал, че му е лошо и че има нужда от лекар.

Свидетелите са разбрали от пресата, че ДСБ са съобщили за смъртта на човека, и са се свързали с партията.

От ДСБ настояват незабавно главният прокурор да разпореди разследване по случая.

Настояваме още днес тези хора да бъдат разпитани. На второ място смятаме, че Станишев трябва да подаде оставка задължително, защото е недопустимо, след като имаше предупреждение да не се използва насилие на протестите, да има един починал в полицейско управление. Още утре Георги Пирински трябва да свика извънредно заседание на парламента, на което премиерът да подаде оставка на правителството. Недопустимо е, когато има такъв инцидент, най-нагло да се лъже, каза още Атанас Атанасов.

Actualno.com припомня, че вчера в Демократи за силна България получиха информация, че в Четвърто РПУ в София е починал един от задържаните протестиращи. ДСБ настоя категорично за незабавната оставка на министър Миков.

Според информацията, която вчера МВР изнесе, починалият мъж в столичното Четвърто РПУ няма нищо общо с арестуваните вчера лица от протеста пред Народното събрание.

Арестуваният от полицията мъж, който днес е починал, е на 60 години. Задържан е от органите на реда за множество измами. Срещу него е било образувано досъдебно производство. Днес прокуратурата е трябвало да гледа мярката му за неотклонение, съобщават от пресцентъра на МВР.

(Препечатано от Актуално.ком)

4 коментара:

Анонимен каза...

!!! ако това е така тежко им горко! да се махат и никога повече да не се връщат, майка им руска комунистическа!

Rumqna Drenska Румяна Дренска каза...

RDrenska
Това е поредното чудо в нашата мила Родина!
Не знам кому да вярваме...?
Правителството лъже,полицията бие и лъже и манипулира,хората страдат,народа "умира" всеки ден...както е казал Буров:
"Богатите умират един път,бедните умират всеки ден!!!"
Стига ,болка,стига мизерия,стига убийства...стига ,стига,стига ...сълзи!!!
Възпитателен метод и начин да "предотвратиш" човешкото право на глас и недоволство не са палки,не са белезници,а референдум,разговори...СМЕЛОСТ!!!

Анонимен каза...

Станищев заявяваще, че пс-нагла опозиция не сме имали. Напротив по-нагли лъжци от него и неговите министри не сме имали. И МВР министъра да се извини за битите протестиращи и за постановката с насилието по време на първия митинг на 14 януари. Да се махат докато е време. А на изборите да им покажем,
че няма да позволим повече да ни управляват.

Лъчезар П. Томов каза...

Работата на опозицията е да е нагла и да балансира срещу управляващите, като по този начин осигурява защитата на гражданите.