Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 16 януари 2009 г.

Кратко писъмце до лидера на СДС М.Димитров

Г-н М.Димитров е написал много остроумно писмо-отговор до министъра на вътрешните работи М.Миков - по повод на ония паметни две снежни топки, които градският лидер на СДС бил хвърлил оня ден спрямо "народната полиция"; заради този нечуван грях той беше арестуван от пазителите на реда. Които, вместо да гонят престъпниците, напоследък гонят и бият гражданите, които искат властта да гони престъпниците! Та вижте неговото писмо, струва си: Отговор до вътрешния министър Михаил Миков.

Понеже по един друг повод се бях ядосал на МВР, та рекох да оставя в блога на лидера на СДС следния коментар, който по същество е нещо като малко мое писъмце към него:

Господин Димитров!

Поздравления за умното и духовито писмо; иронията е толкова уместна, че ако лицето Миков има някакви останки от съвест, би трябвало да се засрами дотам, че да си подаде немедлено оставката. Разбира се, у комунист съвест не е предвидена, поради което не очаквам осезаем ефект от инициативата Ви.

Впрочем, съветвам Ви да го понатиснете този лъжец, защото сега, както се оказва, починалият в полицията е бил от протестиращите: Скандално! МВР ни излъга: починалият в полицията бил от протестиращите! ДСБ иска оставката на правителството!

Значи не е бил "криминално проявен", както ни излъга МВР вчера. Натиснете яко заедно с ДСБ, та да му вземете оставката на този нагъл лъжльо. Впрочем, крайно време е да се натисне от страна на цялата опозиция, та да си иде и цялото правителство!

Престъпление спрямо България и нацията е да се търпи да ни управляват тия аморални типове!

Абонирайте се за първия и единствен блогърски вестник! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в немилост!

Няма коментари: