Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 29 април 2009 г.

Ликуй, народе: след като ни краде само както тя умее, сега БСП предизборно ни връща малка част от откраднатото под формата на... вестници!

Виждали сте вече, предполагам, двата национални и безплатни "независими" вестника, с които сме ощастливени в тия усилни предизборни дни. Ето ги и двата, единият се нарича "19 минути":

а другият е на Петю Блъсков и се нарича:


А ето с какво ни ощастливяват те, разбира се, заливат ни с реклами, с предизборни серсемлъци все в стил БСП, ето, порадвайте им се:

и още:

и още:

А пък другият ни ощастливява с поредица от статии срещу... кой мислите... ами ясно срещу кой... срещу Костов, разбира се, познахте, няма как да е срещу някой друг, няма да е срещу Яне Янев я:

Туйто. Радвайте се, драги ми дами и господа, стоически се радвайте: тия наглеци, таварищите де, дето толкова ни крадоха, сега са се овълчили до крайност и луди пари ще хвърлят в тая кампания, само и само да задържат властчицата - явно много им се е усладила! И ни ощастливяват с безплатни вестници: те се накрадоха здраво, а пък на вас ви хвърлят в лицето... безплатен вестник! Радвайте се, цалувайте им ръцете, ако сте толкова малоумни. И на 5 юлий вий си знаете, нали, гласувайте, и то само с цървената бюлетинка, та да щракате с пръсти в неописуемо щастие още 4 годинки! Сполай ви, щастливци!

2 коментара:

Ivan Hristov каза...

Грамфон свири - майка плаче!...

Анонимен каза...

г-н Грънчаров, разгледайте този английски блогър http://www.order-order.com/! Същия този англичанин публикува информация в блога си, предоставена му от съвестни чиновници от английската правителствена администрация(несъгласни с политиката на лейбъристите) как същите тези лейбъристи си разменят e-mail-и за целенасочено разпространяване на лъжи по адрес на видни политици от партията на Консерваторите.Идеята е била сайт и публикации в пресата с гнусни лъжи за Камерун(лидер на Kонсерваторите), Озборн(финансовия министър в сянка) и др., с цел очерняне и редуциране на тяхната популярност и избирателна подкрепа.
В резултат, правителството на Великобритания се извини...
Питам аз, след като това се случва в Англия, възможно ли е да се вярва на публикации в българската преса(знаем кой я контролира,нали)!?!
Горната публикация за Костов е поредната долнопробна измислица на платените журналистечески мекерета, които идолизират червени агенти като Тошо Тошев и Кеворкян, защото писанията им не струват "хартията, на която са написани", а поръчковата журналистика и смачкания от мутрите и ракията читател е единствената им надежда за кариера!

Българино, спри да купуваш вестници в знак на протест срещу МАНИПУЛАЦИЯТА!