Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 30 април 2009 г.

Смачканият от пошлостите на ченгесарските медии, от мутрите и от ракията гласоподавател е единствената надежда на комунистите

Г-н Грънчаров, разгледайте този английски блогър! Същият този англичанин публикува информация в блога си, предоставена му от съвестни чиновници от английската правителствена администрация (несъгласни с политиката на лейбъристите) как същите тези лейбъристи си разменят e-mail-и за целенасочено разпространяване на лъжи по адрес на видни политици от партията на Консерваторите.

Идеята е била сайт и публикации в пресата с гнусни лъжи за Камерън (лидер на Kонсерваторите), Озборн (финансовия министър в сянка) и др., с цел очерняне и редуциране на тяхната популярност и избирателна подкрепа.

В резултат, правителството на Великобритания се извини...

Питам аз: след като това се случва в Англия, възможно ли е да се вярва на публикации в българската преса (знаем кой я контролира, нали)!?!

Горната публикация за Костов е поредната долнопробна измислица на платените журналистически мекерета, които идолизират червени агенти като Тошо Тошев и Кеворкян, защото писанията им не струват хартията, на която са написани. А поръчковата журналистика и смачканият от мутрите и ракията читател е единствената им надежда за кариера!

Българино, спри да купуваш вестници в знак на протест срещу МАНИПУЛАЦИЯТА!

(Коментатор на тази публикация)

1 коментар:

Анонимен каза...

чи то и в америка се случва, даже една побъркана се фрасна за да кажат, че негрите на обама я биели