Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 29 април 2009 г.

Идеята на конкурса "Слоган към Промяна" наистина е превъзходна: да се повлияе някак си на тия, които не щат да гласуват

Остават два (2) дни до края на първият етап от голямото гласуване за конкурса "Слоган към Промяна" . До четвъртък, 30 април 2009 година включително, ще имате възможността да гласувате за изпратените слогани на специално за целта създадена страница.

До момента за дванайсетте лозунга са подадени над 75 гласа.

Важно е да обърнете внимание, че има още един етап, който е и последния, преди да стане ясен победителят взимащ наградата.

Петък, 1 Май, 2009 година ще започне второто голямо гласуване, на което ще участват топ трите (3), събрали най-много гласове слогана през първото голямо гласуване. Гласуването измежду тези 3 ще определи победителя в конкурса "Слоган към Промяна". Второто голямо гласуване ще бъде прекратено Петък 8 Май, 2009 година. (Гласове по време на двете гласувания не се губят, а се добавят едни към други).

Победителят ще бъде съобщен Събота 9 Май, 2009 година. Като ще получи наградата на конкурса.

Този конкурс се прави за всички будни Българи, затова лозунгът ще бъде лицензиран с този Creative Commons лиценз, който дава право на всеки да копира, разпространява и излъчва произведението. Блогърите и всички желаещи ще имат правото да го използват на собствените си блогове, да създават банери, видео материали и подобни.

Поздрави и приятен ден! :) atomanov.com

П.П. (ВАЖНО) Искам да обърна внимание на всички, че най-горните пет (5) слогана са с изключително близки резултати! По един глас ги дели от влизането в топ 3. Нека всеки се постарае да разпространи анкетата, за да увеличи шансовете си да бъде победителя.

(Забележка: И аз участвам в този конкурс. Нямам право да кажа кои предложения са моите, но апелирам към читателите на блога да участват в гласуването. Сигурен съм - понеже имаме близки ценности - че ще налучкате моите предложения. А иначе идеята и целта на конкурса наистина е превъзходна: да се повлияе някак си на тия, които не щат да гласуват. Това е най-важното! А кой ще победи не е кой знае колко важно.)

Участвайте в конкурса

"Слоган към Промяна"

[ОЩЕ >>>>]

Няма коментари: