Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 22 юни 2009 г.

Как в Америка възпитават децата в толерантност към различността (хомосексуалните)?



(Хомофобски интерпретации на това филмче можете да прочетете примерно тук. И темата за "наглостта на хомосексуалистите" почна да ескалира у нас, и то в предизборна обстановка, във връзка с предстоящия гей-парад в София. Нищо чудно по "предизборни съображения" управниците да забранят парада, което така ще ги издигне в очите на простолюдието, че нищо чудно да останат за власт още 4 годинки; което е целта на занятието. Аз своето си разбиране по темата съм го заявявал многократно, но ще повторя: изобщо не ме вълнува това кой какво обича да прави в леглото, това е личен интимен въпрос, от който се вълнуват само сексуално неудовлетворените, такива като Расате и Сидеров. А хомосексуалните имат пълното право да искат да не бъдат разглеждани от голямата общност като "извратени", като "нравствено разложени", да не бъдат обиждани и пр.)

18 коментара:

Ангел Грънчаров каза...

http://bg.altermedia.info/?p=8728

Ангел Грънчаров каза...

http://bg.altermedia.info/?p=8728

Анонимен каза...

В блога на Петър Стойков един беше написал, че най-големите хомофоби в САЩ се оказаха двама отвратителни педофили...

Анонимен каза...

Професионално промиване на мозъци от американските педали. На повърхноста всичко изглежда ОК, гейовете били като нормалните хора ОК, тези деца още незнаят обаче как гейовете си завират разни неща в задника и когато разберат вече ще си дадат сметка че не е толкова нормално.

Анонимен каза...

Извинявай как да разглеждам аналния секс който правят педалите освен като "извратен"? Не мога като видя педал да не се погнуся от това, извинявай имам право да се гнуся от такива хора това е мое право.

Анонимен каза...

"изобщо не ме вълнува това кой какво обича да прави в леглото, това е личен интимен въпрос" случайййно май ти отбягва факта, че парада няма да е В ЛЕГЛОТО и НЕ Е ИНТИМЕН щом е на улицата! Ако си толкова ТОЛЕРАНТЕН защо не си толеранте и към мненията на тези против тоя цирк на упадъка.

Анонимен каза...

До последния колега анонимен - да не е нормално да има публичен парад на това, но след като има публичен парад срещу това... значи хикс.

Анонимен каза...

честно казано всеки има право да прави каквото желае, но у тях, не на публични места, където може да повлияе на децата примерно. Освен това аз не си правя парад че съм хетеро, те защо трябва да си правят гей парад. Също така никой не може да отрече, че хомосексуалността е противоестествена, срещу природата е - няма поколение.

Анонимен каза...

"простолюдието" ли? А така, значи ако не си шомпулираш задника си прост! За да те приязнаят за "сложен" трябва да дълбаеш навътре! Знаеш ли кои са най-хомо - ромите и турците - значи те са елита останалото е простолюдие!
п.с.
"да не е нормално да има публичен парад на това, но след като има публичен парад срещу това... значи хикс." - усещаш ли се какви глупости пишеш?!?!

Ангел Грънчаров каза...

Леле-мале колко много мъка има на този свят - само това мога да отвърна на хомофобските простотии. Които именно и показват, че и у нас е наложително да се въведат беседи по толерантност и възприемане на различните в училищата от най-ранна възраст, за да се повлияе на ширещата се у нас агресивна нетолератност, на която съперничи само хомофобската бесовщина в Русия...

Анонимен каза...

Незнам на теб какво показват "хомофобските простотии" но това дали ще посвещаваме децата от ранна възраст в педерастията ще мине през мене и другите граждани на България, а аз мога да ти кажа ще се борим както никога до сега това да не стане. И хомофоб ли е човек който е против аналното проникване между мъже и това да се приема за нормално, защото ако е така аз съм хомофоб.

Ангел Грънчаров каза...

Мисля, че няма смисъл да се разговаря и спори с човек, за който "аналното проникване между мъже" е станало доминанта на съзнанието му: анонимни човече, Вашата агресивна хомофобия е израз на латентната Ви хомосексуалност! Направете нещо за да снемете напрежението и да се задоволите сексуално - казвам Ви го като психолог, иначе ще стигнете до ексцесии (буйства), за които един ден ще съжалявате. А иначе оставете хомосексуалните на самите тях, какво сте се загрижили толкова как те получават удоволствие, погрижете се Вие самия да се задоволите и да мирясате колкото се може по-скоро - и тогава светът ще почне да Ви изглежда съвсем друг, много по-приятен и красив...

Анонимен каза...

Значи съм латентен-хомосексуалист-хомофоб. Незнам кой ти е дал дипломата но се радвам че прекарваш времето си в писане в интернет а не практикуване на професиата си защото си опасен :). Аз лично нямам огризения ако се оказа педал поне един педал няма да отиде на парада да си развява гъза.

Анонимен каза...

Забелязъл съм че всички педераси които нямат аргументи да защитят тезата си обявяват човека срещу тях за пациент с латентна-педерастия. И каква е разликата между педераса и мъжа освен че прави секс по определен начин с мъже. Няма как да не мисля за това като това е основната разлика. Аз не съм психолог но вербалната ти агресия показва слабост и липса на аргументи. Няма да оставя педерасите на мира защото не смятам че света ще стане по добър ако им легализираме мръсотиите. А ти имаш свободата да прекарваш времето си с тях колкото желаеш.

Анонимен каза...

А бе винаги съм ги мразел тия "твърде толератните"... Ангеле, ти имаш нужда от специалист, а не аномният над теб. Бъди толерантен, после като ти изпедерастее сина пак бъди толерантен, после като ти изнасилят другия син отново бъди толерантен, защото педерастите са нормални хора, нали така? След това като на всяка крачка виждаш разни разголени педали да се обарват на центъра отново бъди толерантен, защото те не вредят на нормалното развитие на детето ти.
Педалите нямат ценности- единственото, за което живеят, е за да ги опъват други мъже. И това е всично! Ето ти смисълът на живота! Ихаа!
Как можете да говорите за човешки чувства при педалите? Нима те изпитват любов, обич, тъга, радост? Не. Те нямат чувства. Те имат едно физическо влечение, което ако не е отолено ги тормози от вътре, човърка ги ужасно. След това, като не искат да ходят по мъже и нямат друг извратен изруд до себес си, те пропадат духовно още повече и какво правят? Започват да изнасилват малки момчета, да им оставят травми за цял живот. Случаите на изнаасилени от педали момчета са повече, отколкото на изнасилени момичета. Просто тевзи случаи не стигат нито до съд, нито до никъде заради срама на жертвите.
И да не забравяме, че медиите много избирателно пропускат тази статистика, ама айде.
Ангеле, няма проблем наистина, нека педалите осиновяват деца, нека се гаврят с тях( нали не са им родни), нека после да се създават нови педали, да бъдат покварени невинни млади душици... Е, наистина, педалите са нормални хора. Разбира се, библията греши като призовава към избиването им. Ангеле, ти си прав! Наистина! Добре че ми отвори очите, честно!

Ангел Грънчаров каза...

Коментари в Свежо по същия постинг:

aneliq , преди 8 часа
Аз съм напълно нормална и относително щастлива жена.Обичам мъжа си почти 30г. и не мисля, че трябва да манифестирам чудесния ни секс. Самата идея за парад на тези хора е извратена...Вижте ни! Е,и? Какво от това?

rldkfl , преди 7 часа
защо нечия сексуалност трябва да бъде обект на гордост и паради? хомо-активистите ме отвращават със злоупотребата на политиката на толерантност. Не ме вълнува какво и в какви дупки си завират, нито смятам че трябва да ги вкараме в концлагери, смятам че във всяко отношение сме равнопоставени. Това означава, че съм толерантен към тях. Моля за същото отношение, така че да спрат с парадирането на сексуалните си навици, ако са способни на такава скромна проява на толерантност.

aneliabg , преди 7 часа
Именно в това е проблема. Гейовете дотолкова започват да парадират със сексуалността си и колко били неразбрани, че започват да правят всякакви фестове. В САЩ, където толерантността към тях е много по-голяма те пак парадират с различната си сексуалност чрез разни фестове. ОК нека са гейове, ама защо трябва да ни го натрапват?

savlena , преди 6 часа
aneliq-"Аз съм напълно нормална и относително щастлива жена.Обичам мъжа си почти 30г. и не мисля, че трябва да манифестирам чудесния ни секс." Анелия,бравос за 30годишния ти брак и чудесен секс/дай Боже още поне толкоз!/,но ти като "нормална" имаш права на нормален брачен живот,а те нямат;имаш право да осиновиш дете,а те нямат...още разлики/за "правата"им / да ти изброявам ли?Не виждам смисъл...За да ги приемеш до себе си и осмислиш желанията им ,се иска толерантен и демократично-свободен дух,иска се свободно възприемане на инакомислещия или пък инакосексуалния типаж хора...Толкоз-нищо лично към теб,просто моя позиция и възприемане на инакомислещите в сексуален и житейски план...

agamemnon , преди 5 часа
мързи ме да разисквам надълго темата, затова само ще копирам мнението си , което вече изразих неотдавна при подобен повод : привет ! нека и аз да изкажа мнението си ! според мен съвсем не е случайно това , че обществото живее по някакви норми . това , че нещо е отклонение от нормата го прави ненормално. избързвам да пресека всички глупави реплики и уточнявам , че говоря за отклонения в нормите на ПОВЕДЕНИЕТО . много учени , гении и творци имат различно МИСЛЕНЕ и благодарение на това има прогрес и изкуство на което се наслаждаваме ;слава Богу за това ! отклоненията в поведението обаче съвсем правилно смущават нормалните хора . иначе всеки убиец , педофил и т.н. ще може да обясни как през деформирания му ум постъпките му изглеждат правилни. напоследък да си обикновен стана толкова демоде ( медиите здраво ни облъчват с това ), че направо ми се плаче като гледам докъде са готови да стигнат хората ( и особено младите ) в стремежа си " да се отделят от тълпата " .

Ангел Грънчаров каза...

agamemnon , преди 5 часа
забелязвам и една тенденция в холивудското кино : гейовете са навсякъде и са много "по-готини" от нормалните о-състрадателни,по-честни,по-умни,по-....... всичко това , за да ни накара да приемаме като нормално нещо което не е нормално. не знам дали гейовете се раждат такива или стават в последствие , но смятам че това е нещо като душевна болест ; ако се раждат така , значи е като при аутистите и други подобни - никой не ги мрази за състоянието им , ама не ги оставят в него а се опитват да ги лекуват .ако е впоследствие значи не е естествено (както убиеца, педофила и т.н. извинявам се на гейовете , че ги слагам редом с такива явни извращения , това е само за да стане разбираемо за другите.иначе както различните степени на болестите ,това да си гей не е най-лошото, ама хората се лекуват както от туберколоза така и от настинка , нали? )

miroortho , преди 4 часа
"Както тялото без душа е мъртво, така и душата без Бога е мъртва. Седи в тялото като в гроб погребана. Гробът(тялото) ходи, а душата седи в него бездушна, сиреч безбожна. Ето такъв е всеки грешник, защото греховете са смърт за душата. Но като се покае пак се оживява неговата душа."

+ Св.Софроний, епископ Врачаснки Хомосексуалността е противоестествен грях. Това са отношения които са против човешката природа, такава каквато е създадена от Твореца. В Библейските градове Содом и Гомор са практикували не само анален секс, но дори и секс с животни. Бог се прогневява срещу тези два града и ги унищожава с горяща сяра от небето. Днес те се намират на дъното на Мъртво море. Едно дете от филмчето каза, че да си либерален означава да опитваш от всико, а ако не опитваш не си либерален. Това означава ли че трябва да опитаме от наркотиците, да бръкнем в контакта или да опитаме какво е да скочиш от 10 етаж ? Трябва ли "толерантно" да се отнасям към тези които са болни от смъртоносен вирус?

Ангел Грънчаров каза...

miroortho , преди 4 часа
Това е и целта на дявола. Да не се лекуват грешниците, да не им помагаме да осъзнаят своята смъртоносна болест и да се борят с нея. Всеки който напусне този живот без покаяние, попада във вечността при дявола, отделен от Бога - своя Създател. Цялата тази реклама на "различните" е организирана от лъжеца дявол, той от край време е човекоубиец и мрази истината. Сега иска да внуши на децата че да се прави анален секс и секс с животни е нещо нормално и едва ли не и ние трябва да опитаме, за да сме "либерални" и "толерантни". Бог всичко е устроил премъдро и никой не се ражда с противоестествено влечение. Но в последствие чрез рекламата на злото хората се заразяват, както става с болестите. Затова е опасно и вредно да се правят паради и да се показва на децата. Болните трябва да се лекуват в лечебното заведение за всички човешки души Православната Църква Христова чрез пост, молитва, покаяние, причастие. Ако не кажеш истината на погиващия ближен, Бог ще изиска кръвта му от тебе. Горко ни!

redbul80 , преди 3 часа
Мисля, че в наши дни е остарял предразсъдък -да виним хората дето си вкарват разни работи по задниците. Ами- сърбел, какво да го направиш, нищо осъдително. Запознати казват, че усещането е- като да сереш на обратно! Така погледнато- напълно нормално би изглеждало- човек да сере през устата вместо през гъза.

redbul80 , преди 3 часа
ЛЕКУВАМ- КАЧЕСТВЕНО И ТРАЙНО ЛЕСБО-ЗАБОЛЯВАНЕТО! ЗА КРАСИВИ ЛЕСБИЙКИ-МОГА ДА ГО НАПРАВЯ БЕЗПЛАТНО. ГАРАНТИРАМы ЧЕ РАЗРЕШАВАМ ПРОБЛЕМА ВИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ! НЕ ЖИВЕЙТЕ С ТОЗИ НЕДЪГ- ОБАДЕТЕ МИ СЕ НА "ЛИЧНИ"- И ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВАТЕ ПЪЛНОЦЕННИ ХОРА СЛЕД ТОВА! МОЯТ МЕЙЛ Е redbul80@abv.bg

redbul80 , преди 3 часа
ЗАБРАВИХ ДА КАЖА- МОГА ДА ПРАВЯ И ГРУПОВИ ЛЕЧИТЕЛСКИ СЕАНСИ(ЕДНОВРЕМЕННО ДА ЛЕКУВАМ И ДВОЙКАТА ЛЕСБИЙКИ) redbul80 , преди 3 часа
Но много моля- дебели и дърти брънтии да не ми досаждат!

Tonkoff , преди 38 минути
До края на 80 те (осемсетте) години на 20 век, хомосексуалността се определяше като болест.На базата на изследвания на учени. След това комисята по правата на човека към ООН, отмени това... На базата на исканията на правозащитни организации и гей лобитата... Мнението на лекари и учени не бе зето предвид... Или педерастията си е психично заболяване, и тогава защо не се позволи на произволен Наполеон от коя да е психиатрия, да управлява, с какво е по лош от кой и да е перваезник?