Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 18 октомври 2009 г.

Грънчаров, Вие продължавате по комунистически маниер да представяте в карикатурно положение, грозно, бих казал, политическия опонент!

Господин Грънчаров! Едва ли ми е работа да си губя времето да пиша тук. Надниквам във вашия блок, защото сте философ, изказвата различна гледна точка, с някои Ваши положения съм съгласен, някои определено не приемам.

Не ми харесва Вашето непрекъснато заяждане с хора от властта, с хора, които не са от Вашата партия. Извинете, но това много ми наподобява комунистическото време, когато всеки инакомислящ бе унищожаван. Сега, разбира се сме „демокрация“, всеки може да се изказва и почти винаги няма опастност за него. Но Вие продължавата по комунистически маниер да преставяте много в карикатурно положение, грозно, бих казал, политическите опоненти.

Нещо повече, надниквайки във вашия блок грозните критики, подигравки, оплювания са преобладаващи.

Вие не казвате нещо градивно. Вие не посочвате нещо как би направила „нашата партия“, нещо положително.

Преди Вие представяхте в крайно грозен вид Станишев, Първанов и останалите „ненаши хора“. Сега Вие маскарите избрания с болшинство лидер на „Герб“ Бойко Борисов. Моля, имайте уважение към голямото мнозинство българи-гласували за него. Вие обиждате и тях.

За сведение: Министър-председателят на Италия г-н Силвио Берлускони „хвали Бойко за програмата“, награждава Борисов с висш италиански орден. Във Франция одобряват политиката му. Тогава Вие се оказвате само един плювач.

Честна дума, ако бих се срещнал с Вас, бих се притеснявал да говоря, така, както бих се притеснявал да говоря с един комунист преди 1989 година или сега с червен или син комунист.

Нещо повече, поради непрекъсната Ви жлъч и умраза, ми се ще да престана да посещавам Вашия блок.

Аз съм христианин и не мога да мразя и затова ще заключа с уважителни думи, че Вие сте талантлив като философ и имате дар-слово.


(Коментарът на толкова любезния господин Любомир Стоянов открих ТУК. Запазих почти напълно оригиналния правопис на толкова родолюбивия и бойколюбив господин.)

2 коментара:

Анонимен каза...

Г-н Грънчаров, не се къхарете от гербаджийско-комунистическите писания на пишищите. Те използ(у)ват типични комунистически методи. Прости им! Те не знаят, че:"Вся власть совета, но все деньги у кмета!"

Ангел Грънчаров каза...

Малка разпра в Свежото:

nas156 рече: Бойколюбив? Че Костолюбив по-добре ли е?


aig_db , преди по-малко от минута:

Когато комай всички "обичаха" Костов, понеже беше на власт, аз го критикувах; когато всички се нахвърлиха като хиени връз него, понеже падна от власт, аз го защитих; никога не съм го обичал: политиците ни са не да ги обичаме, а да ги строяваме и да изискваме от тях. Те са наши слуги. Ний, гражданите, сме господарите, те са ни слугите.

По тази причина тия, "обичливите", които обичаха наред и Костов, е после царя, по едно време у Сидерова се влюбиха беззаветно, а сега обичат с цялото си сърце и душа батка си Бойка, са ми еднакво противни; те, обичливите, са и първите, които забиват ножа в гърба на своя кумир, когато той вече не е на власт. Разбра ли ме сега, таваришч?!