Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 18 октомври 2009 г.

Грънчаров, вие сте вреден без значение кое правителство е на власт!

Бях престанал да ви посещавам, поради същите причини описани по горе! Но статията беше побликувана в „Свежо“ и затова се включвам. Не мога да разбера след като сте „философ“, не можете ли да правите просто политически анализи, без да плюете така грозно!

Вие заблуждавате хората по този начин. Държавата ни е достатъчно разкапана, не е нужно да помагате допълнително. Помислете, как можете реално, да помогнете в този момент. Вие сте вреден, без значение, кое правителство е на власт.

В конкретния случай исказвам, мнението си:

Статията е написана от професионалист, перфектно. Но аз си задавам въпроса, какво работят тези българи във франция, защо френските служби се занимават с някакви си български деца, след като имат милиони проблеми със собствените. Да не говорим за милионите араби с френски паспорти. Мисля че сте запознат със законите за закрила на децата в Европейският съюз.

Едва ли отнемането на децата е произлезло от анонимен донос. Намерете статия по случая, написана от френската преса, публикувайте я, за да преценим сами къде е истината. Разбира се вашата цел не е тази. Целта ви е някакъв повод, чрез който да плюете по Б. Борисов.

С здраве!

Красимир

(Коментарът на толкова любезния господин Красимир открих ТУК. Запазих почти напълно оригиналния правопис на толкова родолюбивия и бойколюбив господин.)

Няма коментари: