Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 9 януари 2010 г.

Ако не помогнем на Първанов да си даде оставката, ако продължаваме да нехаем за образа на България, проклети да сме!

Скандално! Позор! Срам! Недопустимо е Президентът на България да седи на обща трапеза с отбрани българско-руски бандити - независимо кои били те! Маргините или Маджо - и какво значение има това?! Или и с тия, и с ония?! Ами като редовно е на банкети с Гергов и прочие?!

Като български гражданин продължавам да настоявам: Негово превъзходителство государствений голова Болгарии Гоце Първанов сгазил яко в луком и требе да си иде немедлено при своими государями в Москвою! Да си дава оставката! Да му я поискаме дружно!

Нима, драги ми дами и господа, не чувствате поне малко СРАМ че туй изцяло компрометирано лице ПРОДЪЛЖАВА ДА Е ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ?! Не знаете ли, че цяла Европа и целият цивизован свят му е обърнал гръб, го е подложил на тотален остракизъм?! (Остракизъм, от старогръцки, ὀστρᾰκισμός: изгонване от свободна държава на доказани врагове на демокрацията.) Агентът от българската ДС (филиал на КГБ) Гоце Първанов, днес по някакво недоразумение все още (без)действащ български Президент, е канен единствено в Узбекистан да убива защитени от закона козли - и в някои други, броящи се на пръсти, азиатски и африкански деспотии.

Ала нормалните държави не го щат! Европа и светът ни дават ясен знак, че трябва да изтрием този позор от лицето на България! Какво още чакаме, да станем за пълен резил ли?! Моля ви, българи, освестете се!!!

Питам в тоя момент: няма ли български партии, които да милеят за чистотата на младата и непрокопсала, ала така жизнено потребна ни българска демокрация?! Няма ли граждани, които да проявят малка инициатива и да предложат за всебългарско подписване поне на една петиция - с искане за немедлена оставка на осквернилия достойнството на президентската инстутуция у нас?! Няма ли разлютени граждани, които да обкръжат Президентството и да покажат, че повече няма да търпят там човека, който нанесе толкова вреди на българската държава?!

Питам още: няма ли българи, на които да е скъп поне малко българският национален интерес? Нима не виждате, че на поста, който заема вече цели 8 години, Първанов се държи като кремълски емисар по делата на Задунайская, но в никакъв случай не като български държавен глава! Кой направи България "руски троянски кон в Европейския Съюз и в НАТО", вятърът в гората ли?! Знаете ли, скъпи ми сънародници, че народ без достойнство, че самоунижаващия се народ може да има само най-мизерно и презряно бъдеще?!

Крайно време е Първанов да се маха! Достатъчно навреди. Достатъчно лъга! Приятелят на най-вредните за България ченгета от ДС (Доган и вся остальная...), нанесли страшни рани върху тялото на модерна България, и имащи решаващ принос за това да сме все още най-бедни и унизени, главният стожер на руско-българската мафия, тормозеща страната ни вече десетилетия, сътрапезникът с най-прочутите българско-руски бандити трябва да бъде принуден да си даде оставката незабавно! Ако не му помогнем да го стори, ако продължаваме да нехаем за бъдещето си, проклети да сме!


4 коментара:

Ангел Грънчаров каза...

Начало
// Подробности
Свежи
Нови (2093)

зареждане...
90
гласа
Ако не помогнем на Първанов да си даде оставката, ако продължаваме да нехаем за образа на България, проклети да сме!

снимка на Ако не помогнем на Първанов да си даде оставката, ако продължаваме да нехаем за образа на България, проклети да сме!
Скандално! Позор! Срам! Недопустимо е Президентът на България да седи на обща трапеза с отбрани българско-руски бандити - независимо кои били те! Маргините или Маджо - и какво значение има това?! Или и с тия, и с ония?! Ами като редовно е на банкети с Гергов и прочие?! Като български гражданин продължавам да настоявам: Негово превъзходителство государствений голова Болгарии Гоце Първанов сгазил яко в луком и требе да си иде немедлено при своими государями в Москвою! Да си дава оставката!

Прочети целия материал


Добавил: потребител aig_db Популярно: от 13 часа

Източник: източник aig-humanus.blogspot.com Посещения: брой посещения 619

Отрицателни: 3 гласа

Етикети: етикети България, Любопитно, Новини, Интересно, общество, информация, humanus, истина, живот, Развлечение

Сподели:
WIT

съобщи за проблем

Ангел Грънчаров каза...

Избрано от
Fanopic - Infotainment Topics
fan topic
фен тема: Photo art
Изкуство, Изкуство и Изкуство...





Коментари зареждане Коментари | Бутон за гласуване | Кой е гласувал?
Maria_
линк към коментара
Maria_ , преди 14 часа

Lissa_waw
линк към коментара
Lissa_waw , преди 12 часа

Ачо, "стабилността на държавата и Правителството" изискват добра комуникация между Президентската иституция и Правителството, в името на които отношенията им "се затоплиха" без изобщо да са се замразявали, без да се брои замразяването за една нощ банковата сметка на Президенството. Което си беше чиста проба популизъм, и даде храна на журналистите, но не и на народа. Не само този, но и колегата му истрик и съратникът му от БСП/ДС - Божидар Димитров няма да подадат оставки. Обещаха пред чавдарската, пионерската и кмсомолските организации, ако повторят.....тогава. Да де, ама потретят, почетърват...не си тръгват и няма да го направят, щото Димитров бил приятел на Борисов, а Гергов на Първанов...а пък и на кого ли му пука, кой на кого какъв е, като си знае, че както е било, тъй и ще бъде и че той няма да оправи света,дори ако неговият свят е селото, махалата, града, държавата му. А и един престъпник не би трябвало да бъде във фокуса на един цял народ. а само и единствено на ССС.

gd.bg
линк към коментара
gd.bg , преди 12 часа

Няма такива партии и такива водачи,защото няма морал в българските политици и за да си отиде някой,трябва да се стигне до сериозни протести или сблъсъци.За това се иска качества и подходяща масова обстановка. При нас всичко е заспало, безразлично отчаяно.

stoian_ti
линк към коментара
stoian_ti , преди 10 часа

Автора,на материала да спре,да хвър4и,в облаците,ида слезе на земята.Какпо то4но,предлага да ,помогнем'на г-н ГОЦЕ? да го помолим,у4тиво,или да го свалим спревтат?Аз мисля 4е и двата на4ина са невъзможни,така 4е да не ме занимава сглупости

Ангел Грънчаров каза...

UMNIA-53
линк към коментара
UMNIA-53 , преди 3 часа

Да ме извини автора,но играта е по-голяма!Тука има!-Тука няма!Навързани са като свински черва!На един-милион на друг два на трети цялата страна!И както малките деца,зарадвахме се ние на въртящите врати!Но всеки път,с пръст в уста,оставаме озадачени,когато виждахме стари лица,облечени в нови премени! Наздраве с нов-стар п-РЕЗИЛ-ДЕНт!

Lissa_waw
линк към коментара
Lissa_waw , преди 3 часа

Аз вече се съмнявам, че дори ново ВНС и Нова Конституция са в състояние да променят нещо. От една страна се връщаме на изходната точка отпреди 20г, когато 39 народни представители направиха палатков лагер и отказаха да подпишат Конституцията, от друга страна никой от Нас не е информиран достатъчно какви междудържавни договори са подписани и даже не знаем за какво иде реч...Държаваа ни е в такава зависимост от кого ли не, че даже хал хабер си нямаме...кой с кого какво е договорял. Знаем само, че не е в интерес на държават и на народа...Едни кампании, едни благородни каузи за масова консумация и други задкулисни, за които пропускат да ни информират и се досещаме, ама после......

UMNIA-53
линк към коментара
UMNIA-53 , преди 2 часа

Лисса_вав!-Живееш с мечти-за 39 наши борци,после се оказа че много от тях в Театрото са били!Имаше СДС,имаше синя идея,но тя мъртва си беше родена!Колко много народ!!Колко сърца разтуптени!Апосле слана ни попари и питахме:-Защо сме родени?Как Костов при студентите седна и пиеше чая горещ!Наивен народ!Загубен живот!А мен все ми се плаче!Няма идей!Няма мечти!Надежда никаква няма!Много боли!Излъгани сме!Ати вяра все още имаш!Какво те крепи?Кажи?!Кажи има ли Надежда?!Или поредния полит. театър!

Ангел Грънчаров каза...

Lissa_waw
линк към коментара
Lissa_waw , преди 2 часа

UMNIA-53, като питаш приятею, да ти аажа.Можеш да ми вярваш, можеш да ме заплюеш. - през 91г напуснах България и заминах на гурбет. Плаках, страдах за род и Родина,но издържах- нямах ибор. - когато се озовах в Третият свят, за себе си проумях, че иднам от33-ят. -проумах, че ако има нещо сигупно в тоя живот е, че няма нищо сигурно. -КЛЕПИ МЕ ЕДИНСТВЕНО ВЯРАТА В СЕБЕ СИ И В НИКОЙ ДРУ И В НИЩО.АКО ИСКАМ НЕЩО, СТАВАМ И ГО ПРАВЯ И НА ДРУГИ НЕ СЕ НАДЯВАМ.КОЛКОТО ПЪТИ СЪМ БИЛА ДОБРА И БЛАГОРОДА, ТОЛКОЗ ПЪТИ ПИШМАН СЪМ СТАНАЛА. - РАЗБРАХ ЗА СЕБЕ СИ, ЧЕ КОЛКОТО ПО- БЪРЗО И ПО- ДАЛЕЧ ОТ ТУК, ТОЛКОЗ ПО- ДОБРЕ.

UMNIA-53
линк към коментара
UMNIA-53 , преди 1 час

Лисса_вав.-Какда те заплювам,като имам същата съдба.През91г.и аз напуснах България,заминах за Мюнхен но 93г. се върнах.Не издържах!Носталгията ме стопи!Сега съм 80-процента инвалид.А бях 100пр.Казвам ти го защото си медицински огранотена.Останал съм с-половин бял дроб,но на никой не съм роб и милостиня не прося.Клоните на стария бук от вятъра се веят!А децата наши около него тичат,пеят и се смеят!

Lissa_waw
линк към коментара
Lissa_waw , преди 27 минути

УМНИЯТ-53, ЗА МЕН НЯМАШЕ ПЪТ НАЗАД И ГО ИЗВЪРВЯХ,ТАКЪВ, КАКЪВТО СЕ СЛУЧИ, ВЪРВЯ ГО И ДО СЕГА...СЪС СИГУРНОСТ ЗНАМ САМО,ЧЕ ВСИЧКИ ПЪТИЩА ВОДЯТ КЪМ ГРОБИЩАТА....САМО ДЕТО ЕДНИ СЕ РАДВАТ ПО ПЪТЯ, ДРУГИ СТРАДАТ,ТРЕТИ И ДВЕТЕ.. ФИЛОСОФИЯ, БРАТ...ДНЕС ВАЛИ, УТРЕ ГРЕЕ, НО ПЪТЯТ СИ ЩЕ ИЗВЪРВИМ ДО КРАЯ, МАКАР ДА ЗНАЕМ КАКВО НИ ЧАКА ТАМ- ГРОБАРЯ.


1


Добави своя коментар