Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 1 януари 2011 г.

Какъв ли наивник щях да бъда ако...

Ето нещо от Скайпа; поздравих един познат, млад човек, чиито инициали са К.Б., за Рождество, а сега виждам, че в отговор ми е написал нещо много важно за мен; ето, прочетете го и вие; най-отгоре е моята честитка, а после следват думите, които наистина се оказаха твърде важни за мен:

- Искам да ти пожелая лично на теб, а също и на най-близките ти хора радостно и задушевно празнуване на Рождество Христово! И нека Божията благодат никога не ви напуска!

- Благодаря... аз пък искам да ти кажа, че ми направи огромна услуга с това, което пишеш... :) По-скоро ме провокира да осъзная настоящето... и миналото, това, което пишеш за комунизма... даже наскоро си мислех: какъв ли наивник щях да бъда ако го нямаше Грънчаров да ме просветли за случващото се?!

А настоящето още продължавам да го осъзнавам... или по-скоро да избягам от него. Знам, че като учител тези думи са важни за теб... Затова ти благодаря... определно с анализите си продължаваш да оказваш огромно влияние в живота ми. И още: просто се пази!

И искам да ти кажа, че един вид продължавам примера ти: хората около мен разпитват, подпитват какво мисля за това или онова. И тук е момента да отбележа, че до голяма степен мнението ми е базирано на твоите анализи... на твоето мнение, което продължавам да развивам, пречупвайки го през своята душевност.

Сега се сещам и за този сайт... вътре има много полезни статии за стратегията на Европейския съюз като цяло. На български е. От същия сайт искам и да ти препоръчам една статия, която вече, мисля, обиколи света през facebook. Много е точно поне според хората, които виждат нещата от разстояние... тя е и причината да се разровя в самия сайт.

- Благодаря! Радвам се, че съм ти полезен с нещо. Благодаря ти и за линковете!

Няма коментари: