Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 4 юни 2011 г.

Кой плаща на Слави Учиндолский да ни пробутва другарката Кунева-Пръмова за президент?

По съвет на приятели гледах запис на предаване на "Шоуто на Слави" - шоуто на нашата родна българска Опра Уинфри, но не в пола! - в което цялата "редколегия", облечени всинца до един в черни костюми, както и подобава образцови мутри, мило и дори мелодраматично ни обясняваха разочарованието си от демокрацията. Разбира се, имало веке, задавала се "светлинка в тунела", и тая светлинка се била наричала "Кунева", сиреч, Пръмова, снахата на комунистическия вожд Иван Пръмов.

Като чух тая толкова приятна новина, а именно, че Пръмова-Кунева веке немало начин да не ни оправи, моето болно сърце заприпка от радост. Разбира се, твърде дразнещи бяха "нравствените" проповеди на славевите "интелектуални мутряги" от редколегията, сред които най-прочувствен, естествено, беше Кулеков; да, същия оня, който навремето направи добри пари, оплаквайки по вестниците бедността, която демокрацията била донесла на иначе толкова щастливия при комунизма български народ. Е, няма как, зрителят на шоуто беше ощастливен да види и хрисимата Кунева, която така мило почна да реди заучените си думички, че на моя милост, отвратена до дъното на душата си от такова комунистическо лиготене, се наложи бързо да спре телевизора, та да не повърне и да изцапа килима. (ОЩЕ >)


Търсете по книжарниците знаменитата книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр.

[Прочети >>>]

Как да си купя книгата?

Няма коментари: