Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 29 януари 2012 г.

Длъжни сме да помогнем на Великата Страдалчица - Светата Българска Православна Църква - да се очисти от сатанинско-ченгесарската гнус!

Вчера с болка и гняв в сърцето написах една статия Кога народът ни ще възопие срещу бесовската наглост на владиците-ченгета?!; разбира се, по добър български обичай, на нея никой не обърна внимание. На всички вече явно съвсем омръзна непоносимият скандал с владиците-ченгета; у нас, за жалост, мнозинството лесно се изморява, бързо забравя и най-много от всичко друго бърза да се върне в обичайната си просъница, т.е. да потъне в безпаметността и невъзмутимостта на рядък народ, безхаберен не към друго, а към собствената си съдба.

Аз във визираната статия соча едни, по мое мнение, крайно належащи стъпки, които трябва да предприемем, понеже мълчанието, дремливостта в такава една ситуация е непростимо. Ако продължим да си мълчим, тогава ние, мълчащите, ще поемем отговорността за сторения от бесовските владици злодеяния; нима не е скандално да продължаваме да се правим на ударени и да продължаваме да ги търпим за наши "духовни водачи"? Щом един народ може да търпи и ден повече точно такива злодеи, изчадия на комунистическата атеистична бесовщина, за свои "духовни водачи" и "пастири", явно нещо съвсем не е наред с ценностната система, а най-вече и със съвестта на тоя същия народ. (ОЩЕ >>>)


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Petar Georgiev каза...

Не съм съгласен, много е крайно всичко написано....

Ангел Грънчаров каза...

Истината винаги е крайна и ъгловата дори...