Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 18 януари 2012 г.

Б.Борисов уби енергийната независимост на България по мафиотски жесток начин

Твърдението в заглавието не е мое; то е на министър Трайков. Е, не го е казал по адрес на патрона си, но то се подразбира и има един тънък ироничен смисъл, който Б.Б. явно още не е схванал; като загрее, убеден съм, люто ще се разгневи на Трайков и нищо чудно и нему да вземе главата. В потвърждение на горната теза прилагам откъси от стенограмата на Министерския съвет, на което се взема решението за спиране на проучванията за шистов газ у нас; първо можете да прочетете репликата на м-р Трайков, а после, ако имате търпението, можете да изчетете и витиеватите обяснения на Боко Б., по адрес на които Т.Трайков е казал своята наистина смела теза; ето, започваме с нея:

Всичко това, което се предлага тук, ми прилича на мафиотско убийство. Така министър Трайчо Трайков в понеделник вечерта описа предложенията за мораториум над проучванията и добива на шистов газ. Първо забраняваме добива на шистов газ, което е изстрел в сърцето. След това контролно в главата забраняваме и проучванията по метода на хидравличното разбиване. А накрая слагаме забрана и на теренните проучвания, които представляват камион да върви по нивата и да пуска едно бетонно блокче. Това е все едно да отрежем главата на жертвата за по-сигурно.

Значи от тия думи излиза, че Б.Борисов, първо, с изстрел в сърцето уби енергийната независимост на България, забранявайки добива на шистов газ. Но това явно му се е видяло малко - и затова с контролен изстрел в главата я доубива, забранявайки и самите проучвания за това дали изобщо имаме залежи на шистов газ, възможности за неговия добив. Накрая са забранени и толкова безобидните теренни проучвания, което е все същото, за по-сигурно, да отреже главата на жертвата. (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: