Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 20 април 2012 г.

Заслужава ли си младите да стоят в България "на инат", както ги увещава "флашмобът", организиран от гербовашкото правителство?

Голяма работа е интернет, няма що! Ето пример: по току-що публикуваната в блога ми статия Нов скандал: в ПУ провъзгласили за "доктор хонорис кауза" внука на Андрей Громико! моят фейсбук-приятел г-н Александър Йоцов, който, ако не бъркам, живее и работи в Канада, няколко минути по-късно написа във Фейсбук коментар. Коментарът му ме впечатли и аз пък му написах ето това, а по-долу помествам и неговия коментар като отделен постинг; за има-няма няколко минути се разбрахме изцяло, намирайки се на двата края на земното кълбо, пък и свършихме, да се надяваме, полезна работа; полезна за бъдещето на страната ни, горката България, не за нещо друго, да не ме разберете криво; ето:

Благодаря, г-н Йоцов, чудесно сте го казал! Коментарът Ви е така добър, че просто на мен не ми се налага нищичко да коментирам - и без изменения, с Ваше позволение, ще публикувам коментара Ви в блога си като отделен постинг, запазвайки, разбира се, авторството Ви. Иска ми се той да стигне и до читателите на в-к ГРАЖДАНИНЪ, хартиено издание за хора, които не ползват интернет. Все пак да попитам: не възразявате ли да сторя това? (ОЩЕ >>>)


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: