Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 19 август 2012 г.

Обикновени хора помагат финансово на любимата си медия, но властници, богаташи и бизнесмени - твърдо не!

Чета на сайта на Пловдивска обществена телевизия покъртителен текст под заглавие Кой ни подкрепя?. Ето го прекопиран целият текст, важно е да се прочете от колкото се може повече хора; става дума за състоянието на една най-авторитетна медия, към чийто ръководител Евгений Тодоров имам пълно доверие - и към който от години храня истинско, неподправено уважение:

Тези дни си направихме един експеримент. Извадихме на показ финансовите си проблеми. Зрителите обаче не знаят, че няма българска медия, която да се самоиздържа без да бъде подмагана от властта или от нейни подставени лица, а в други случаи от разни икономически и криминални групировки. Отдавна е ясно, че от медии не се печели, но затова пък може да се продава влияние.

Някои пловдивчани се опитаха да злорадстват на наш гръб - главно в интернет, много стойностни хора обаче ни подкрепиха. След малко ще качим по-горе в сайта подборка от зрителски мнения.

Пишем тези редове, за да благодарим на всички, които по един или друг начин искаха да ни помогнат. Беше много вълнуващо когато идваха пенсионери с по 2-3 лева в ръка. (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни.

Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: