Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 2 декември 2012 г.

Убийствен компромат, показващ как злодеят Грънчаров тормози учениците да мислят и да обичат България

Публикувам без никакво изменение крайно изобличителния текст, с който съвестен възмутен гражданин, разбира се, изцяло анонимен, представящ се или по-скоро дегизиран като "бивш ученик на Ангел Грънчаров", громи същото това лице, неговия крайно неправилен, направо престъпен, осъдителен начин на преподаване или обучение и пр.; ето, четете сами тия толкова патетично силни изобличителни слова спрямо народния враг, именно моя милост, които откривам на едно доста "подходящо" за такива доноси място, именно под публикацията със заглавие Почина още един български учител - преди да достигне до пенсия!:

Това, че се опитвате да си излеете фекалните политически идеи като използвате смъртта на колегите си е меко казано отвратително. Когато преди години ми преподавахте всички ви мразеха заради това и мога да се обзаложа, че продължават учениците да не ви харесват, заради жалката политическа пропаганда, която правехте от трибуната на преподавател, използвайки авторитета и властта си и потъпквайки хората, които бяха на друго мнение от вашето. Не, че идеите Ви са грешни, напротив, аз лично бях съгласен с много от тях, но начинът им на налагане сред учениците е меко казано фашистки! (ОЩЕ >>>)

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ПРЕСЛЕДВАНЕ НА ВРЕМЕТО: Изкуството на свободата, изд. A&G, 2003 г., разм. 21,5/14,5 см., мека подвързия, ISBN 954-8945-88-6, 280 стр., 8.00 лв. Книгата говори за “нещо”, което е близко на всеки един от нас: времето. Тя се опитва да ни насочи към чисто човешкото в него, към неговата ценност за човека. Това, че времето не ни е чуждо и ни изглежда “добре познато”, съвсем не означава, че го разбираме. Нашето предварително познание за времето не навлиза в неговите дълбини, а само докосва повърхността, най-бледата му външност. Съзнанието за време го приема за факт, с който трябва да се “съобразяваме”, но не отива по-нататък и не се задълбочава в неговата тайна. Когато обаче ни запитат А що е време?, почти нищо не можем да кажем: мълчанието е нашият отговор. Тази необичайна и изненадващо понятна философска книга “поглежда” в скритото “зад” мълчанието ни – за времето, живота, свободата.

38 коментара:

Анонимен каза...

Поткрепям!!! Ангел Грънчаров - лидер на мислещите хора в тая страна. Дано станете министър председател или поне президент г-н Грънчаров, че вече от тия боклуци до гуша ми дойде! Трябва ни някой честен и умен човек като вас!!! А на всички, които говорят лошо за вас мога да им кажа, че само завиждат на интелекта ви!!!! Г-Н ГРЪНЧАРОВ ПРЕЗИДЕНТ!!!

Анонимен каза...

Изгледах цялото видео, г-н Грънчаров. Мога да ви кажа едно: Благодарете на съдбата, че живеете в България. Ако бяхте например в САЩ и си позволите да наречете някой ученик "малоумен", МОМЕНТАЛНО щяхте да изхвърчите от училището и щяхте да ходите да чукате камъни. Но понеже живеем в Чалгария, хора като вас продължават да си кютат като учители. Тъжно е... :(

Ангел Грънчаров каза...

Пише се "подкрепям", не "поткрепям" :-) Не ща да ставам президент. Нито пък премиер. Щото съм много повече от президент и премиер. Аз съм лидер на мислеща България :-) Казвам това, та да умре от разрив на сърцето някой душманин-завистчия :-) Лека вечер, душмани! Спете спокойно, завистчии!

Ангел Грънчаров каза...

Аз не знам да съм нарекъл някой малоумен "малоумен", щото у нас, драги ми комуноиде, малоумни няма, у нас сите сме многоумни :-) А аз съм човек, дето обича истината, тъй че не мога да нарека многоумен човек малоумен. Виж, малоумния да не го нарека малоумен също не мога, щото ще ми се обиди. Разбира се, никога няма да нарека малоумния "многоумен", щото това е лъжа и несправедливост, а аз, както ви казах, много уважавам истината. Примерно, не мога да не нарека комуноида комуноид, щото той ще ми се разсърди, ако не го нарека комуноид. Понял меня? Спасибо! Поревите немножко, и вам пройдет...

Анонимен каза...

Нещастна България, нещастни деца, принудени Гръбчаров да им преподава.
Именно такива професионални лилипути като Грънчаров са виновни за състоянието на българското училище.
Удряне с предмет по маса, обиди и пълно изопачаване на историята на БГ.
И това се прави в елитен техникум.
И понеже и аз съм от САЩ, само ще добавя, че след един подобен урок, Грънчаров щеше да си изгуби и лиценза за преподавател.

Ангел Грънчаров каза...

:-) Тоя пък другар даже в САЩ бил :-) Той е пак същия, същият индивидуем е, ама се представя за друг :-) Милите, колко са трогателни :-) Апропо, как се преподават тия предмети аз съм специалистът все пак, тъй че да се опитвате да продавате краставици на краставичар е доста тъпичко, ще прощавате, таваришчи, ама съм длъжен да ви го кажа - за да не ви обидя :-)

Ангел Грънчаров каза...

Апропо, тавариш, аз не преподавам на абсолютно всички деца в България. Има доста другари от АОНСУ, които преподават на другите деца, на които не преподава злодеят Грънчаров, тъй че марксистко-лениското образование е широко застъпено в посткомунистическа България, дарагой таваришч, затуй не се коси толкоз, доста пресилено се косиш, ама некога все ще ти мине, предполагам... :-)

Анонимен каза...

А ти си завършил в СССР, което си е горе долу същото, вземайки в предвид че философията е била една от идеолигичски най-натоварените специалности...

Анонимен каза...

Гранчарав, кокой тьi "сппециалисть". Какая у тебя специальнoсть? Тьi уже звинтился, у тебя проломи умственной недосточности, захлебнулся своей пошлости и пустословие, превратился в ползучей мерзозсти, подвластьной только своим больщевишким жаргоном и жестокостю котороя тебя убиваеть медленно своей непредзказуемостью.

Анонимен каза...

абе в този блог е по-забавно дори и от форумите на data.bg

Ангел Грънчаров каза...

Кеф :-) Накарах комуноидите да заговорят на родния им съветски език :-)

Анонимен каза...

Много сте забавен г-н Грънчаров. Честно Ви го казвам. Както казах по-горе, по-забавен сте и от forum.data.bg.
Вместо да обиждат или ядосват, вашите словоизлиания развеселяват. Вие сте един същински "трол" на нашето време. И за финал, за размисъл, цитат от един световноизвестен японски хентай автор: "Satan, guide my ....!!!"

Ако не знаете какво е "трол", питайте учениците си. Що се отнася до "хентай" - жанр в японския комикс, който на места е толкова развеселяващ, колкото и вашите коментари.

Хайде със здраве и уважение

С. Генов

Анонимен каза...

- Нравится вам бифштекс?
- Гм, как специалист, считаю - первый сорт!
- Вы что, повар?
- Нет, сапожник.

Ангел Грънчаров каза...

Мда, весело е тук, да, "Генов", "жить стало лучше, жить стало веселей" откак се появихте, що ли се получи така? :-) Що не опитате да станете комик, ще припечелвате...

Ангел Грънчаров каза...

Вий в момента в САЩ ли сте - или чатите, намирайки се на Луната? :-)

Ангел Грънчаров каза...

И вицове в стил "Къци" даже взехте да разказвате :-)

Анонимен каза...

То тва за веселбата, трола и хентая, по-горе си беше на сериозно. Не е майтап. Наистина е забавно тук.
Ама и Вие имате талант, неможе да се отрече. Продължавайте само така.

Хайде че стана късно. Утре пак:)

С Генов

"Raining blood
From a lacerated sky
Bleeding it's horror
Creating my structure
Now I shall reign in blood"
Jeff Hanneman, Kerry King
http://www.youtube.com/watch?v=z8ZqFlw6hYg

Ангел Грънчаров каза...

При най-добрите смешници изобщо не може да се разграничи кое е на сериозно и кое е майтап :-) и Ваша милост е достигнала такова ниво... нема лошо, шоу да става :-)

Bacho Кольо каза...

1. Грънчаров, може ли в продължение на час да не се обърнеш по име към нито един ученик?!? Ало, ей, ти, бе - ега ти и нечленоразделните обръщения.
Бас ловя, че не и знаеш имената на огромната час от тях, защото ги разглеждаш като безлична маса, която трябва да се манипулира.
2. Преди време ти писах, че с директорката можеш да се дърляш колкото си искаш, но сегашните и бившите ти ученици ще ти изядат главата. Така и ще стане.
3. Ти, който обвиняваш учениците си , че не познават историята ни /и това е факт наистина!/ по време на часа си демонстрираш абсолютно същото. Полуистини, евтини манипулации, груби лъжи, това е твоята история. Ти си един обикновен комунистически историк, обърнат на 180 градуса. С тази разлика, че те познаваха поне фактите, а ти не.

Анонимен каза...

Comrade Грънчаров,
Не им обръщайте внимание на тези сволочи, които се опитват да критикуват вашият прекрасен фашистки процес на философско обяздване на личностите. Продължавайте в този дух. Философията ви е диалектически правилна и по марксистко-ленински поставена в правилната рамка, която дори и силово трябва да бъде нанизана на главите на подрастващите, от които вие сте длъжен като преподавател да омесите правилните фигури за утрешните задачи на партията. Командирът е зад вас. Вие сте еталон на правилно мислещият човешки екземпляр!

Анонимен каза...

Опа, ей сега стана интересно. Грънчаров, Вие сте...

С Генов

Анонимен каза...

вие тази директорка от училището си вместо да я плюете, трябва да я предложите за светица, че търпи груб и злобен човек като вас.

Анонимен каза...

“Бивш анонимен ученико” на Ангел Грънчаров, нямащ и едничка основателна причина да не е с името си тук, само дори поради и която много забележителна и
показателна липса не ти вярвам и на йота на пънкането ти и на бездарното ти дрънкане, на охкането ти да ме убеждаваш смехотворно лъжливо, трагично и отчайващо противоречиво , малоумно и дървеняшки тъпливо, а с една думичка:
очевидно безнравствено, че този ти уж учител по философия бил толкова мразен от
теб, че чак и от всичките останали ученици ли, на чието мнение нямаш никаквото
право и никой не ти вярва, че си го заслужил това право дървеняко, да им изразяваш мнението, заради “фашистките му методи” да ти влива ум, разум, достойнство, чест и свободолюбивия дух на националните ни герои Васил Левски и на политика ни с колко ли оки акъл Стефан Стамболов, бе душичко дребничка,
страхлива и лъжлива, неизмеримо подла и глупава.
Бих повярвал на някой от твоите до един анонимни, а следователно и очевидно боклучни, “доводи”, ако си логично мислеща, нормална, честна, морална, умна, и въпреки крайно лошото неповлияване на обсъждания учител-философ върху твоето философско образование и достойна личност, но не си, за дълбоката ми жалост и съжаление, по моята, ако и да е тъй мразената от теб фенско-пенсионерската ми, на 66 години и много дърта ли, според теб и нямаща право на изказ ли, и явно неоснователно непризнавана оценка, естествено и разбира се непризнавана от теб: човешкото нищожество: силно страхливо, изключително подло, безкрайно тъпигьозно и напразно силещо се да ме олигофренчва, чоджум,!
Затова и защото, когато се опитваш да го правиш с безупречния формално правопис на едната учителка по БЕЛ, но с толкова прозрачната, възмутително низката етичност,, с ученическа противоречивост и нелогичност, и с очевидната морална недостатъчност, меко казано, то за който и да е разумен, честен и нравствено добре ориентиран човек , е пределно ясно що за “личност” стои зад
такива мръсотии и кого в края на краищата те мърсят, калят, унижават, а защо и кого
в крайна сметка те би следвало и да унищожават.И, вярвайте ми: ще го изтрият от
спомените дори на ПГЕЕ-Пловдив.
Нали имате, уважаеми съдии и блогови заседатели :-) , поне по половин ока акъл, та да прецените ИСТИННО, СВОБОДОЛЮБИВО, а не руско сервилно И МНОГО ПРАВИЛНО, че това НЯМА ДА БЪДЕ СВЕТЛАТА ЛИЧНОСТ НА ИСТИНСКИЯ УЧИТЕЛ и
родолюбиво действащия ФИЛОСОФ: АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ.

03.12.2012г. Владимир Трашов

Анонимен каза...

Грънчаров, ДВА пъти нарекохте ученици "малоумни". Недейте лъга, ако обичате. И научете поне ЕДНО име на ученик.

Анонимен каза...

Трашов, Тращов, не е важно колко е било EQ на мозъка на Стамболов, важно е дали е имал някакво IQ!!
Защото и тебе като ти чета глупостите, май наистина имаш много EQ в кухината си, обаче ти липсва IQ!

Анонимен каза...

Товаришч Трашнов, не искам да ви разочаровам ама и вие сте също толкова анонимен колкото и останалите по-горе. Защо е така ви го оставям за размисъл. Понял меня?:)
И малко off-topic. Гледам че и вие сте от школата на Грънчаров или ползвате един и същ доставчик. Бихте ли ми разтълкували, като един "логически мислещ" човек следното гениално прозрение на философа Грънчаров:
"Сатанистът никога няма да признае, че вярва в Сатана; то не е интересно да си сатанист и да признаваш, че вярваш в Сатана. Че не вярваш в Бог означава, че вярваш в Сатана. Просто е. Требе да се мисли обаче..."
Това нещо ме порази като челен удар в бетонна стена и още немога да се съвзема:)

С Генов

Анонимен каза...

Хаха, Генов, вярно, че това последното изказване на Грънчи беше класика! Логика, разум, мислене... всичко в нужника отиде :)

Ангел Грънчаров каза...

Драги г-н Трашов, в случая имаме един комуноиден екземпляр, който се представя не просто за много такива, а едва ли не за всички :-) Нека да си мрънкат колкото искат или донасита. Щом им се мрънка, да си мрънкат. Да си мрънкат, понеже едва ли някога ще разберат следното: Ангел Грънчаров е творческа свободна индивидуалност и ще си бъде какъвто иска, а също и ще прави каквото иска или намира за добре - независимо от толкова трогателните вопли на досадните мрънкащи комуноди. Точка. Просто е, но комуноид не може да вдене: личност е само оня, който мисли свободно, сиреч, както си иска, говори каквото мисли, прави каквото намира за добре, личност е човекът, който изобщо не се интересува от това какво си мрънкат досадните комчунодни мрънкала, който не се старае да угоди никому, който се отнася със снизходителност и разбиране спрямо кошмарите на комуноидчетата, които мира си нямат заради това, че еди кой си не мислел "правилно", сиреч, като тях и прочие тъпизми. Спирам дотук. Бъдете здрав! Аз смятам, че воят и мрънканиците на комунодите са музика в ушите на достойната, на свободната и на творческата личност и индивидуалност, понеже показват едно: че тя върви по верния път...

Анонимен каза...

Абе Грънчаров, мушморок, никой не се опитва да ти забранява да говориш свободно, нито те преследва, нито каквото и да е било. Това си е само твоята маниакална параноя в твоята глава. Само че пропускаш една малка подробност, че трябва да можеш да носиш отговорност за това което правиш, изразяваш и т.н. Защото така както си го написъл си е чиста анархия.
А отговорност носиш включително и пред нас, всички тия комунидни анонимници, от чиито данъци ти идва заплатата и които изпращат децата си в Общестевното училище в което работиш. Като си такъв бунтар, с ясно изразена индивидуалност и свободолюбие, какво парвиш там, а?
Излез си на свободна практика и прави и излагай публично каквото си искаш. Само, че ако обичаш не го прави с моите пари. Understand?

Да ама друго си е топлото местенце на държавна работа, текът си осигуровките, стаж за пенсия, а и отвреме навреме и някой лев от часпром-а изпада. Ей такива свободолюбци най-обичам.
А що се отнася до отношението на някои пишещи тук към теб и за това, че видиш ли те са тъпи и не разбират божественото ти откровение - е ти след тия безумия, изразявани публично, като това за сатаната, които карат човек въобще да спре да мисли, какво очакваш.
Да ти кажем евала ли? Хванете се с Грашов, а и все ще намеринете още съмишленици и си "дискутирайте" колкото си щете, никой няма да ви спре.
И вземи малко опресни клишетата, че си зациклил като плоча от 70-те.

Айде peace

С Генов

Ангел Грънчаров каза...

Виж какво, комуноидчо, и да се пениш, и да не се пениш, все тая. :-) Барем що се мориш, а?

Запмни едно от мен: аз съм тоя, който е компетентен, който е упълномощен от държавата да преподавам философия и гражданско образование - и аз решавам как да правя това. Запомни: аз, не ти съм този, който има тази квалификация. Можеш да си мрънкаш колкото искаш, просто не ти стига акъла да казваш какво може и какво не може. За да имаш право да се изказваш, първом иди да учиш за учител по философия, придобий тази квалификация, след това стани учител, и едва тогава ще имаш известно основание да казваш какво може и какво не може да се прави. Ала явно не ти стига пипето да станеш такъв учител. Но и дори да станеш някога, и тогава ти ще решаваш само за себе си, но не за мен, понял меня?! :-) Простичко е. Напъни си гънките, белким зацепиш някога за що иде реч...

Анонимен каза...

Абе аз че зацепвам зацепвам ама ти си тоя дет се пени и не вдява за какво става дума. То не че съм и очаквал друго. И стига си натяквал това твое образование, щото като ти чета словоизлиянията започвам да се чудя дали има такова...
А що се отнася до учебната програма - до колкото ми е известно се определя от МО, ама може би за теб са направили изключение.
И пак ще ти го повторя - не ти се бъркам в начина на преподаване, просто, не съм съгласен с твоята позиция, че можеш да го правиш в ОБШЕСТВЕНО училище. А явно и други са на това мнение. Това е моето лично мнение, за което имам право. Така виждам нещата от информацията изложена в този блог, тук и сега. Не може всички да мислят като теб. Това е абсурдно. Нали си философ и трябва да си наясно с тези неща. Или тебе наличието на повече от една "партийна линия" те обърква.

Що се отнася до анинмността в мрежата която толкова ти бърка в здравето и те дразни - ти също си до известна степен анонимник, освен за хората които те познават лично и в най-добрият случай са до теб когато пишеш. За всички други, в частност и за мен, ти си просто едно потребителско име със снимка, представящо се за учител по философия в ОБЩЕСТВЕНО училище, изразяващ определена позиция.
Аз как мога да съм сигурен, че пишещият тук под името Ангел Грънчаров е наистина Ангел Грънчаров, учител в ПГЕЕ-Пловдив, а не някой друг човек или дори група хора.
Тоава, че има поместено някакво CV, снимки, че домейна е регистриран на Ангел Грънчаров и т.н. нищо не означава. Всеки може да регистрира и публикува в мрежата каквото си поиска и от чието име си поиска.
Просто така работи мрежата и това е едно от най-големите и предимства.
Така че по-горните ми коментари може да се разглеждат като виртуални задявки с една виртулна, личност представяща се като "Ангел Грънчаров", чиято действителна същност може да няма нищо общо с това което е в мрежата.

"Понял меня?! :-) "

С Генов

Ангел Грънчаров каза...

ОК, изля ли си цялата мъка, таваришч? :-) Успокои ли се? Иди сега да поспиш. Поскърцай със зъби, пореви си малко преди заспиване, може и да ти мине... :-)

Изживяваш се, дарагой таваришч, като цензор, който е упълномощен от идеологическия отдел на ЦК на БКП да решава какво могат и не могат да правят философите - малко обаче си си сбъркал епохата, в която живееш; преди 20-30 годинки щеше да направиш бляскава кариера като цензор, сега е леко късничко. Колко тъжно е това: имаш, личи си, голямо дарование за цензор, ала тия служби и длъжности ги закриха! На това твоето се казва "екзистенциално-темпорална катастрофа", съчувствам ти, анахронични и абсурдни ми человече...

Анонимен каза...

Грънчи, поне веднъж кажете нещо за това, което ви КАЗВАТ, вместо да повтарята едно и също като идиот. Комуноид, та комуноид. Знаете ли какво си мисля? Присмял се хърбел на щърбел. Понял меня?

Анонимен каза...

Каква катстрофа бе Грънчаров, на това му се вика интернет. То верно, че на места мрежата се е поомазала ама чак пък катастрофа.

А за упълномощаването - ти за гражданско общество, обществен договор чувал си или за тебе държавата и партията са едно?
Щото аз и всички долни комуниди където чинно си плащаме данъците сме упълномущили държавата да упълномущи теб да преподаваш философия.

И ако не схващаш пак, както се казва "ask Google"...

Анонимен каза...

Пъномощник Грънчаров,
Браво!! пълномощнически компетентно отговори на сволочите, които се опитват да изкажат мнение. Какви са те БЕ, които си позволяват нагло да ти правят забележка?? В дипломата Ти и най-вече в длъжностната характеристика на работното ти место ясно е написано: "Философ Грънчаров е упълномощен от държавата, да употребява СВОБОДНО думата "малоумници" като форма на обръщение към студентите по време на изнасяне на учебен материал". Край. Точка. Точно и ясно! "Всяка проява и действие, носочени към отнемане правото на философа Гръбчаров да употребява СВОБОДНО думата "малоумници" като форма на обръщение към студентите по време на изнасяне на учебен материал, да се разглежда, като явно потъпкване на закона".

Ангел Грънчаров каза...

Пийни си малко валерианец, бесът ти може и да ти мине и дасе поуспокоиш :-) Лека нощ!

Анонимен каза...

Спокоен съм бе, Грънчаров. Ама какво да се прави като сте лесен и всеки път захапвате. Спрете се малко:)
А от по-горните коментари два не се мои. Обърнете им ина тях внимание, че ми стана неудобно:)

С Генов

Анонимен каза...

Грънчаров като няма какво да каже, вика "Пий си валериана, гиди комуноидна сволоч!"