Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 20 септември 2007 г.

Мутрагенска революция ли започва в България?!


Българските мутри, ченгета и мафиоти, предводителствани от дон(бат) Бойко, напират към местната власт. И към централната тоже, ама първо да овладеят местната. Във всеки град и село местните мутри, обединени като "партия", издигат свой човек за кметското място, та да си имат цялата власт на свое разположение. Ние ще ставаме първата страна в света, в която мафията си има държава. И то законна, избрана от народа, щото и досега си я имаше, но нелегално. За целта мутрите-политикани се преструват на "десни": ако българският избирател ги признае за десни, то ние ще сме първата страна на планетата, която е обявила за дясно не друго, а самото мафиотско беззаконие. Защото, знайно е, автентични десни са тъкмо ония, които държат най-много на законността, от което следва, че мутра и мафиот съвсем не могат да бъдат десни.

Ще позволим ли на тази напаст да завладее всички постове?! Позволихме ченге от ДС да стане президент, и то не на Казахстан, ами на България, страна, която вече е член на ЕС. Това ще се пише някога в учебниците по история като един от най-големите абсурди на нашето време. Само народ без капчица чувство за национално достойнство може да търпи такъв позорен факт. Ако пък допуснем дон Бойко към цялата власт, то това вече ще е самият национален позор: мафията и "законно" да си има държава! Това го няма никъде по света.

Аз се чудя как е възможно поне това да не се съзнава: дон Бойко е "неформален лидер", сиреч мафиотски дон на "партия" ГЕРБ. Което значи, че ако ГЕРБ спечели парламентарните избори, които са след две години, донът, естествено, ще стане премиер. Да, ама той сега иска да става кмет на София: значи ли това, че неговата партия няма амбиции към централната власт? Или: значи ли това, че ако ГЕРБ спечели едни парламентарни избори, до донът няма да иска да става премиер, а някой друг ще поеме този пост, а пък той ще си остане кмет? Или тогава ще захвърли кметското място, ще предаде софиянци, и ще грабне той, пожарникарят-пазвантин-мафиот, цялата централна власт?! Чувствате ли вече лъжата: той иска да става кмет само защото този пост е трамплин към премиерския пост! Той не мисли за София и нейните проблеми, а други мисли тревожат главата бойкова? Е добре де, софиянци трябва да са пълни идиоти за да гласуват за такъв?! Такъв, дето ги лъже, че иска да работи за София, а всъщност просто се лакоми за съвсем друга власт!

Е, донът може да рече: аз като поема централната власт, ще оправя и София тогава. Но в такъв случай излиза, че пък прецакана ще е цяла България: той, полу-кметът, полу-премиер, ще насочва държавния ресурс главно към София, така ли? А може би той иска да е едновременно и кмет, и премиер? Или той сам вече не знае какво иска, защото се е самозабравил така, че само огромната лакомия за власт, която тази мутра изпитва, е единствената двигателна сила у него?

По повод на инициативата ЕДИН ДЕН БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ един човек пише това: МНОГО, АМА МНОГО СЪМ ЗА ТАЗИ ИДЕЯ!!! Но тъй като не вярвам медиите, които му служат (всъщност на не него, а на тези, които му дърпат конците) да се вслушат в нашето желание мисля, че единственият начин да си починем от натрапчивото му присъствие е ДА СЕ ПРОВАЛИ НА КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ! За да му пресекнат мераците да управлява всички българи (всъщност полагащите им се средства от еврофондовете)! Дано!

Медиите провъзгласиха този мутраген за полубог. Или направо за бог. И сега почва същинска мутрагенска революция у нас. Да, ние ще ставаме първата страна в света, в която мафията си има държава. И то законна, избрана от народа, щото и досега си я имаше, но нелегално. Ето, вижте една реакция по повод на този феномен. Вижте този видео-клип. Видяхте ли го? Не е смешно обаче: тъпо е. Безкрайно тъпо е, драги ми дами и господа: ние изобщо народ ли сме?!

Няма коментари: