Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 31 октомври 2007 г.

Съществува вече активна група от природозащитници и в Пловдив

От блога НАБЛЮДАТЕЛ научих за съществуването на група пловдивски природозащитници и за техни активности. Много ме зарадва, че съществува такава група, която вече си има и свой сайт. За мен лично ми беше трудно да ида до София на летните протести и акции на природозащитниците, въпреки че съм изцяло съпричастен на тяхната кауза и борба. Но сега вече в Пловдив ще направя каквото мога, за да ги подкрепям и насърчавам. Ето и това го пиша в тази насока: да се популяризира тяхната дейност.

А в техния блог или сайт написах ето тази бележка: Здравейте, от блога на Симион Патеев научих за вас. Аз съм пловдивски блогър, философ съм по професия. Съпричастен съм към каузата за опазване на природата и съм писал по екологични теми. Сега вече като зная за вас, пловдивските природозащитници, ми се иска да си сътрудничим. Аз си сложих вашия сайт във връзките към своя блог. Готов съм да ви подкрепя с каквото мога не само в блога си, ами и по-реално и действено, като посещавам ваши прояви, например този протест. Разбира се, ще заведа и свои приятели - и ученици, и студенти - на тези прояви. Да си пожелаем успех в благородната кауза и така необходимата борба!

Да, наистина, друго не ни остава, освен да работим за постигането на успех. В името на опазването на Майката-Природа от неразумните, от безразсъдните посегателства на обезумели рушители на нейната така велика хармония. Затова ето, елате на НОВ ПРОТЕСТ ЗА РИЛА В ПЛОВДИВ 02.11.2007г.

2 коментара:

Нели Арабаджиева каза...

Здравейте, г-н Грънчаров,
Благодаря за подкрепата! Нашата пловдивска еко-група е скромна, но много ентусиазирана и упорита :) Много ще се радвам да се запознаем и да си помагаме. Приятен и успешен ден!

Нели

Ангел Грънчаров каза...

Мерси, и на вас успешен ден! А иначе разбира се, че ще си помагаме! :-)