Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 25 ноември 2007 г.

Некои новини из "борческото Българско"

Една от основните тези на съветските служби за “Задунайска губерния” е КОЛКОТО ПО-БЕДНА И НЕМОЩНА Е БЪЛГАРИЯ, ТОЛКОВА ПО-ЛЕСНО Е НАША.

С помощта на националните предатели от българо-съветската партия(БСП), целта е на 90% постигната. И понеже тази партия започва да се разпада (бедните в България не може да бъдат залъгвани безкрайно), бяха разработени доста сполучливо проектите “АТАКА” и “ГЕРБ”. За ДПС не е нужно да се анализира, защото тя е само едно разклонение на репресивния орган на Партията - Държавна сигурност.

Проектът НДСВ се изпорти твърде бързо поради ограничения интелектуален багаж на патрона - Симеон Сакскобургготски.

Поради милиционерския манталитет на дирижирано-възхвалявания пожарникар-мутра Бойко Борисов, проектът “ГЕРБ” също бързо ще започне да отшумява, но все пак в степен да е сигурен бъдещ коалиционен партньор на БСП след идващите парламентарни избори.

За съжаление тези прозрачни сценарии “минават” през избирателя, къде от наивност, къде от заливане с дезинформация от изцяло ченгенизираните ни медии.

Сега чакаме зараждането на следващия сценарий, така жизненоважен за ченгесарско-комуноидната ни олигархия. Кои ли са следващите “херои”?

Молете се на Бога да даде прозрение на оскотялия ни народец. Едно е сигурно, че антибългарска формация ще бъде поне още 6 (шест) години на власт в “борческото Българско".

(Автор: Задунайски)

10 коментара:

Анонимен каза...

От 2005 насам вещаят краха на Бойко Борисов - всъщност още от преди това, докато беше главен секретар на МВР.
Ще има доста да чакате.

Ангел Грънчаров каза...

Той вече се оля отвсякъде и не прави друго освен още да се олива, така че много няма да чакаме :-)

Анонимен каза...

Който копае гроб другиму, сам пада в него.
Костовистите ставате само да плашите гаргите.

Ангел Грънчаров каза...

Бъркаш нещо: не костовистите, а комунистите са "гробокопачите", те сами себе си така наричаха, а пък бате ти Бойко, както всички знаят, също е бил дълги години най-примерен комунист, сиреч - "гробокопач на капитализма"... :-)

Анонимен каза...

комунистите са чугуни. Тях не ги намесвайте тука. Важното е, че ДСБ не може да ги победи откак съществува - а Бате Бойко ги мели по всички параграфи.

Анонимен каза...

Винаги съм се чудил, като как така при толкова "гениални" водещи персони, като почнеш от Тодора Ж. и стигнеш до Серги и Доганчето, Волена, Симо и Бойко пожарникарчето, все сме си на последно място по жизнен стандарт в Европа....
Това е показателя, господа офицери и бойкови поцелуйковци. Да, вие сте на яслата и все ще хвалебствате до побъркване, само не разбирам оскотялия Вуте, който все ви се връзва и старателно избягва да мисли(Най се мразим кога се замислим).

Анонимен каза...

Анонимни безхабернико, кога ли ще дойде време да разберете вие - тия, дето гласувате за бате ви Бойко - че точно вас „мели по всички показатели“, а не Костов или костовистите? Всъщност отговорът на този въпрос би отговорил и на други като „Кога ще отлепим от дъното?“ например.

Психиката на тези, които гласуват за идеи, и на тези, които гласуват за предполагаеми „герои“ и „спасители“ е много интересна тема за дискусия.

Анонимен каза...

ако не сте доволен от Бойко, това си е за ваша сметка. Аз съм доволен от развитието на София в последно време.

Анонимен каза...

В един и същ град ли живеем?

Анонимен каза...

да.
свалете черните очила!