Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 1 декември 2007 г.

Да живее интернет!

А ето сега възможност за малък концерт на великия Павароти. Ето тук е едно негово изпълнение с Ерос Рамацоти. А пък като чуете прекрасната песен отляво има колекции от песни и на Павароти, и на Рамацоти, и на други изпълнители. И ето че можете да си направите един малък концерт по желание в съботната вечер!

Абе иска ми се, кой знае защо, да извикам: Да живее интернет! Ей, тия, толкова "гадните" американци: измислиха и подариха на човечеството интернета! А интернет значи свобода! И се почна глобализацията! И току-виж - благодарение на интернета! - взела че загинала и нашата балканска, пък и българска, простотия и ограниченост! Ето защо на мнозина нашенски патриоти пък им се иска да извикат: "Долу Америка! Долу свободата! Долу интернет! Долу глобализацията! Долу американизацията на целия свят! Долу културата! Искаме си... идентичността! Искаме си... простотията!!!"

Няма коментари: