Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 20 декември 2007 г.

Коментар, писан преди да повърна...

На основата на онова мое интервю пред сайта ОБЩЕСТВО.НЕТ подготвих една статия под заглавието "Добре работиш, славен кърт!", която изпратих до много наши вестници. Разбира се, не очаквам тя да бъде публикувана. Правя го просто за да си направя поредния експеримент, касаещ бойковизацията на нашите "свободните медии".

Зная добре, че все по-рядко нещо, което е критично към "народний херой" се пуска във вестниците, а ако е уж критично, то е достатъчно беззъбо. Но все пак отвреме-навреме проверявам доколко е напреднала тази бойковизация на медиите. И се убеждавам, че у нас тече един процес на спешното утвърждаване за "бащица на нацията" на вездесъщия пожарникар, което си личи и по реакциите на медиите.

Аз бях обещал да напиша коментар по обширното онзиденшно интервю на титана във в-к СЕДЕМ, вестника, на който мутрите-бойковисти изпотрошиха наскоро всички зъби и го направиха да изглежда жалък като... обслужващия персонал из публичните домове. Но колчем се захвана да го пиша и разпростра пред себе си чаршафа, наречен "Длъжни сме да победим олигархията", ми става, признавам си, гнусно, приповръща ми се, и наистина скоро скачам и бягам до нужника да повръщам. Признавам си, не ми е по силите да напиша този коментар. А си заслужава. И ето реших да постъпя така: почвам го, пиша с една ръка, ала пръстите на другата дължат яко носа ми, та да ми е по-малко гнусно, и каквото успея да напиша преди да ми се доповръща, го публикувам, а пък следващия път по същия начин продължавам коментара си. Чини ми се, че ако процедирам по този начин, ще успея на няколко пъти да изкоментирам туй паметно интервю във вестник СЕДЕМ, който вече с пълно право мога да го нарека вестник-курва.

Та ето сега вече ми се доповръща и едва ще успея да изкоментирам дори и заглавието. Донът значи щял да побеждава... олигархията. И той е чул нещо че се говори за някаква олигархия, и понеже му се иска да го възприемат за десен, та затуй почва вече да се представя за борец срещу олигархията. Сиреч срещу силите, които са така добре представени в собствената му партия! Още малко мога да пиша, вече кански ми се повръща... та значи той, титанът, подобно на Мао Цзе Дун ще почва кампания срещу собствената си партия, която е знаменосец на олигархията у нас! Ашколсун бре, керата!!! Абе тоя лъжец на кой свят живее, нима си мисли, че някой му вярва?! Или има кратуни, които, знам ли, може би му вярват?! Или пък всички гласове, които ГЕРБ и Бойко печелят, са си просто купени я по 10, я по 15 лева?! Нищо чудно да е и така...

Не мога повече, ще бягам след миг да повръщам, не издържам вече. Утре ще продължа. Интервюто си заслужава, защото е пълно със словесни бълвочи, които като ги погледнеш, няма как да не ти се доповръща. Леле, не издържам вече, бягам към нужника, простете ме...

2 коментара:

Анонимен каза...

Нидьей да повръщаш, бе Ангелчо, не повръщай, бе баби!

Абе, да не си настинал, бе чедо? Казвах ли ти да не пийш студена водичка, а? Нека ти сига, да видиш, та друг път да слушаш баба Коконица!

Ангелчо, ако съвсем ти прилошей извикай ма, та ти разтрия гърба с камфоров спирт, ша ти мини, бабиното, кат на кученци шти мини!

Анонимен каза...

Борисов е една проста и арогантена мутра/охранител, зад която седи ДС и комунистическата олигархия.

И неговия край неизбежно ще дойде, като на всяка марионетка, но за съжаление няма да е бързо....