Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 19 декември 2007 г.

Възмутен гражданин: "Никога, ама никога повече няма да си купя в-к СЕДЕМ!"

Последният брой на "Седем" смайва не само с гъзоблизщината към Бойко Борисов, а и с новата кал, изсипана върху Иван Костов.

Някаква жена, наречена "стара седесарка", разсъждава на тема колко лош е Костов, как излъгал надеждите й. Нагло говори за някакъв келнер, станал банкер (апропо тази банка сега е на конкубината на Бойко Борисов, ама никой не говори за това), говори за страх от засенчване.

Просто невероятно е как при условие на управление на уникално крадлива коалиция, подпряна от тежко ченгеджийско-мутренска герберщина, с невероятни лъжи, нагли кражби, лицемерия, някой намира сили да говори как Костов изгонил министри без обяснения?! На кого обяснения ма, патко заспала, на тебе ли?

По времето на Костов министър-председателят отговаряше за всичко, което ставаше в България. Да си чула мадридския мошеник и руския гражданин до 1996 г. (и от 11 г. и български гражданин) да е дал каквото и да е обяснение?!

Ах, ах: как всеки народ заслужава съдбата си! НИКОГА, ама НИКОГА повече няма да си купя вестник "Седем".

(Изказване на анонимен читател на този блог, написано в коментарите към една друга тема.)

3 коментара:

Анонимен каза...

Ангелчо, ти си арно м`омче. Чита, чита твоите писания и почвам да са замислям! Ето, снощи мислих, мислих и реших, че Ванко никак не й лош, ама никак! И Ленчето е добро момиче, ами да! И най-важното - много си подхождат, и се в очите са гледат. Като ги гледам милно ми става, так чак са просълзявам, верваш ли?

Ангел Грънчаров каза...

Бабе, толкова си чела: ако беше чела, щеше да разбереш, че това не е мое писание...

Анонимен каза...

Орел, орел, тук сокол..
Орел орел, тук сокол !!
Говори ъгъла на 6-ти септември(с Гурко). Как ме чуваш "Баба коконица" ??
"Баба коконица" да се прехвърли немедлено на фронта "Дневник" и "Про & анти".
Там положението става критично !!
Изпълнявай веднага !!
Орел, орел, тук сокол..
Край