Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 17 декември 2007 г.

Страхотно духовит и точен бисер, във възторг съм направо!!!

Ей, имало умни и остроумни даже хора сред нас, браво! Тази сутрин попадам в един форум и чета това:

Каква държава е това, в която първият мъж се казва Путин, а най-известната дама - Курникова?!

Скъсах се да се радвам на точното попадение! Нали е така, признайте го и вие! Хареса ми страшно много този богат на смисъл израз и затова мигновено написах своя отзив:

Супер, велик си! Поздравления за великолепнатата формулировка, във възторг съм!!!

Изразих по този начин емоцията си, а пък после ентусиазмът ми се попари: скоро Путин ще идва у нас на посещение да се разпрощава с Гоце. И се уплаших даже: дали КГБ няма да свие сърмите на такива като мен, дето плещят глупости срещу "невиждания гений на руското племе"?! А аз на всичкото отгоре плещя и срещу нашите двама народни титани: Гоце и дон Бойко!!! Майчице, яката съм я загазил, приятели: какво да правя?!

Казвам това, щото мнозина в интернет казват това и онова, ама са скрити зад псевдоними, а аз, глупакът, от свое име говоря. Правя се на смел, а това май не е смелост, а си е чиста глупост! Дали не е време и аз да мина в дълбока нелегалност? Щото, виждате, времената са доста смутни - и ако не го направя ще изгоря като едното нищо! "На Ботев ще ми се правиш, идиот такъв: чакай още малко, скоро ще ти счупим главата или поне ще ти отрежем езика и пръстите на ръката да не можеш да пишеш!!!" - ето това предупреждение получих наскоро. И не само него.

Но какво да правя: поне казвам каквото мисля, то само комай само тази свобода ми е останала! Но пак е свобода и аз съм във възторг от нея. Надявам се забелязвате вдъхновението ми. Нищо че някои ме наричат луд. Знаете какво е казал Ботев по този повод преди толкова много години. Така че ни ми пука от нищо. И да ме смачкат като презряна гадина, ще се радвам, че съм умрял като... свободна гадина!

3 коментара:

Анонимен каза...

Чедо, баба ви Коконица е с единия крак знаиш къде. Та никак не ми се ще да ми показваш разни нечестивци, да ми разваляш настроението, значи. Ей тоз тук, дето го показваш, е многу грешен, ама кажи ми, бе чедо, защо Ваньо му хариза Нефтохим? Без пари му го дал, казват! Е, някои добавят, че Путин му разрешил, на Ваньо де, да крадне от държавицата ни колкот` мож` да носи. Ама то Ваньо як копелдакът, много имане отнесе, гадината!

Ангел Грънчаров каза...

Бабке, ти си била комунистка ма, на ченгето Тошо Тошев (Бор) глупостите повтаряш и ти съчки подхвърляш на огъня, дето искат да опържат любимеца ви Костов; Коконице, чи чу ли тия дни в новините, че съдът оправда Костов и замесените по делата за "Фондация Демокрация" и по делото "Филчевгейт"? Не си чула щото го казаха с половин уста по телевизията. А иначе 7-8 години плюха Костов по тия случаи, ама сега дори не щат да му се извинят! Мила беззъба бабке, ти нима не знаеш, че комунистите са най-големите гадняри на тая земя?! Още ли не си разбрала това?! Горкичката...

Анонимен каза...

Ангелчо, Ангелчо-о-о, още много ляб има да ядеш, бабиното. И ти като моя внук мислиш, че всичко дето фърчи се яде. Ама нищо, младо момче си още, ше поумнейш, ше ти уври главата. Ама какво да ти разправям! Твоя адаш, Велтимир ли беше, или Евгимир не помня, хубаво ти хортуваше, ама ти нали си много учен не му вярваш! Ама твоя си работа, да си мислиш че ти се въркам? Щом ти е приятно - вервай му на Ванко, и на Ванко1 вервай ако искаш. Аз пък вервам на Царя щото той ми построи чешмичка, а Ванко нищо не ми построи, ами хариза Нефтохима на Путин, пфу!