Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 31 януари 2008 г.

Гоце е герой, урааа! Таварищи, да купим нов самолет на хероичний наш президент! Маладец е той, маладец!

Слушам прегледа на печата по телевизиите и понеже ми се приповръща от верноподанническите коментари, реших да напиша и аз своето възприятие, та белким ми се размине да повръщам тази сутрин.

Значи Гоце за малко било да падне в океана, понеже някакви предателска птица се била заклещила някъде по самолета. Но президентът наш, водещ огромна делегация от верни подмазвачи със себе си, които да разходи до братско Мексико, като Веждито Рашидов (нема начин и Божо Димитров да не е бил там, готов съм да се басирам, че е бил и той на самолета!), та значи като се разбрало, че самолетът може да да падне, героичния наш президент поел ситуацията в свои ръце - и спасил всичко. Оти он, знае се, е и главнокомандващ, пък сега разбираме, че е имаме и президент-герой: уррррррррррррррррррааааа!!!! Делегацията се върна и веднага даде нощна прес-конференция, където самият президент и неговите клакьори описаха героичните си изживявания по време на туй приключение. Дадоха и наколко хиляди интервюта за сълзливите медии. Народът ревна да плаче при мисълта, че можеше да осиротее, че можеше бащицата наш да падне в океана! Лелеее, ужас, плач, рев, потоци сълзи запълниха вселената откъм българските простори! Ей, народе, ще ти дойде ли акълът някога и изобщо?!

И като резултат: дайте, таварищи, да купим нов самолет на президента! Нема начин, он го заслужава! Герой като него заслужава за награда цял самолет! Нема да се излагаме пред света я! Нема да се скъпим: без свестен самолет държавата ни повече не може да съществува. Ако требе, ще изгладуваме 300-400 милиона, ама да му купим на Гоцето един нов и най-модерен самолет, а? Та да може да си джитка с него по света заедно с Веждито, с Божо, с Тошо и със Зорка, милата!

По време на ужасните няколко часа, в които самолетът кръжал над океана и ааа да падне в длибокото, Гоце проявил завидна смелост и собственоръчно черпел с алкохол гостите си, или приближените си! Урррррррраааа, чест и слава че имаме толкова смел и човечен президент! Он и орден заслужава, ама понеже не може сам себе си да награди, за награда заслужава поне един самолет! А, народе, нали тъй, даваш ли да купим на Гоцко един самолет?!

Това е: у нас и подмяната на авиопарка за обслужване на държавните мъже и жени се осъществява по агентурен начин, чрез секретна разработка "Гоце щеше са падне, да му купим нов самолет!". Така е като имаме за президент едно анонсирано и прононсирано формено ченге. Умни са тия бе, бате: иначе полугладният народ щеше да възроптае ако бяха купили на Гоцето ей-така, за едното нищо, нов новеничък самолет, ама сега, след брилянтната разработка, ке си кюти!

Ке кюти, оти ако не кюти, ке има здрав кютек! Айде де, аман от вас, вечни мърморковци! И героизма на пррезидента не уважавате даже! А за кютека Дмитриевич вече купи бронетранспортьорите с водни оръдия, опитайте се да протестирате и ще разберете кой край на тоягата е по-як! И ке ви дойде акълот тогава, хаймани с хаймани неедни!

(Авторът на тази бележка успя да изрази емоцията си и тази сутрин за разлика от други не можа да повърне, което обаче неминуемо щеше да стане ако беше постоял още поне една минута пред екрана, където Дудучето Бареков четеше вестниците, описващи невижданий героизм на наш президент Гоце! Маладец е той, милият! И е народен чиляк! Бравос! Аплодисменти! Бурни и нестихващи! Завесите се съдират от... смях!)

1 коментар:

Анонимен каза...

Според източници, пожелали анонимност, предният колесник на самолета не можал да се затвори, защото на летището, като се целували Тошев и Божо, се заклещили в колесника, а пилотът в това време взел та тръгнал...
След това се оказало, че информацията е невярна - в самолета Тошев и Божо си пиели уискито с Гоце, като често-често посещавали тоалетната..
Ко нещо - за колко кратко време можеш да изпиташ и радост, и разочарование...
Как хубаво го е казал оня - калпава пара и агент ("Пор", "Гоце") лесно се не губят....
П.С. В горният текст, последното изречение, е допусната досадна грешка, за която искрено се извиняваме - агентът "Пор" да се чете агентът "Бор".
Виновните са наказани..