Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 21 януари 2008 г.

Срам ме, че стъпвате по същата българска земя като мен, отрепки такива

Идването у нас на руския самодържец Путин и националната измяна на управниците ни, подписали, за да му угодят, каквото си поиска, разбуди духовете - въпреки всичко, въпреки стремежите на властниците ни всичко тихомълком да се забрави.

Интернет жжужи като разбунен кошер, хвърчат ожесточени престрелки между "русофилите", които без да им мигне окото са готови да харижат България на Русия, и патриотите, които не страдат от глупава сантименталност към "освободителката", заради чиято "саможертва" вече повече от век си страдаме и плащаме. Ето един малък показателен пример в тази насока, взет от коментарите в моя блог, това са две мнения, чиято насока всеки без усилие ще разпознае:

● Истеричните плачове на всички, които хвърляте словесна помия върху личността на Н.В. Цар Симеон ІІ, нямат никакво основание. Псевдозагрижеността ви за бъдещето на България, уж зависима от политическите амбиции на Русия е напълно погрешна и с днешна дата напълно излишна. Истината е, че вече в България има ПОЛИТИЦИ, които могат и взимат ПРАВИЛНИТЕ РЕШЕНИЯ, касаещи политическото и икономическото бъдеще на България. Без съмнение Н.В.Симеон ІІ е един от тях. От деня, предхождащ визитата на руския президент до днес забелязвам остра словесна конфронтация между РУСОФИЛИ И РУСОФОБИ. Не смятате ли, че е крайно време да се спре с тази глупава истерия. Известно е на всички които познават историята ни, че във всички следосвобожденски войни когато сме заставали против Русия, само сме губили, и в резултат на това, сега отвсякъде граничим със свои територии. За разлика от своите деди, Н.В.Симеон ІІ сега избра правилната позиция и не се противопостави на решението да се подпишат въпросните договори. Нещо повече, сигурен съм, че лично той е окуражил в най-голяма степен младия ни премиер в това голямо начинание.

● А пък на мен ми омръзна да се занимавам с такива като теб през последните дни. Изпълзяхте от дупките. Дори в интернет се разнесе вашата автентична, дразнеща миризма на мърша и нафталин. Историята, но не тази изкривената по комунистически почин, на която са те учили теб, показва един безспорен факт: българската държава е благоденствала и се е радвала на бурен просперитет в макар и малкото периоди, в които са се намирали доблестни държавници, които да възпрат или поне да ограничат руските домогвания до политиката и икономиката на България. ДОБЛЕСТНИТЕ ПОЛИТИЦИ ВЗИМАТ ПРАВИЛНИТЕ РЕШЕНИЯ. Такива обаче със сигурност не са кагебиста Симеон Сакскобурготски, украинеца Сергей Дмитриевич, агентите Сава и Гоце.

Срам ме, че стъпвате по същата българска земя като мен, отрепки такива.

2 коментара:

Анонимен каза...

А къде изчезнаха коментарите, господин радетелю за свободно слово?

Анонимен каза...

А кой е определил, че в името на свободното слово трябва да четем едни и същи простотии под всяка публикация.