Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 16 април 2008 г.

Длъжни сме да бутнем мафиотското правителство: ако не го направим, не сме народ!

Ще видите едно видеоклипче, в което полупияният Станишев поздравява българите с присъединяването на България към Европейския съюз. Това стана в новогодишната нощ, с която започна 2007 година. Обърнете внимание какво говори, не пропускайте да почувствате цинизма и безочието в думите на лидера на партията, която във всичките години на прехода беше твърдо против всички ония реформи, които направиха възможно приемането ни в Европейския съюз. На партията, чиято основна заслуга е да сме все още така бедни, отчаяни, унизени, обезнадеждени:



Съветският гражданин Сергей Дмитриевич Станишев, пийнал си по стар и добър руски обичай, ни поздравява с приемането не в... Съветския съюз, а в Европейския съюз: пълна гавра е това с нас, усещате ли го бе, приятели?! Какво е станало с чувствата ви, драги ми сънародници и сънароднички?! Също гавра с нас е това, че той е министър-председател на България, а не на Молдова, а не на Белорусия, а не на Узбекистан, където по би му отивало да е такъв. Впрочем, задминахме и Узбекистан по мафиотизиране на държавата, докога ще търпим този срам?!

Мина година и 4 месеца вече от оня момент, който е в клипчето. За това време правителството на Станишев направи всичко възможно да дискредитира България в очите на европейските институции: днес ние сме страна с имидж на мафиотска, бедна, унизена страна, в която престъпници са на власт, в която управниците са приятели на престъпниците, в която министърът на полицията вместо да гони престъпниците, ходи при мутрите на среща малко преди момента, дето е в клипчето, та да ги увещава да пазят приличие в месеците до приемането ни в ЕС, а пък после да правят каквото искат и могат. Точно това е казал Румен Петков на мутрите, с които се е срещал: "Абе, пичове, кротувайте, докато ни приемат, да ги излъжем европейците, а пък после шапка на тояга: правете си каквото искате, а пък аз ще ви помагам щом потрябва и където се наложи!".

Правителството на Станишев доказа, че е антинародно правителство на мутрите и на мафията. То трябва да си иде, защото извърши национално предателство: държавата капитулира пред мафията! Станахме за резил пред Европа, и кучетата ни се подиграват вече: това правителство трябва да си иде час по-скоро. Крайно време е, да не чакаме и миг, защото много ще страдаме, а и голяма цена плащаме за малодушието си: вече втора година плащаме членски внос в ЕС много по-голям от получените субсидии! А сега пък са спрени субсидиите по всички програми! След месец-два ще ни наложат и предпазни клаузи ако сега не излезем на протести по улиците и площадите, та да бутнем мафиотското правителство! Събудете се, хора!!! Какво чакате още?!

Няма коментари: