Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 31 май 2008 г.

Покана за създаването на повече български видеоблогове

4 коментара:

Анонимен каза...

Костофф - популярен представител на малцинствата.

Известна е неговата лична трагедия, състояща се в несекващата му борба със злото му alter ego - Кост-он. Инспириран от трагедията на Кост-он и Кост-офф е култовият бразилски сериал "Танцувай с мен".

Костофф е женен за Елена Костоффа, но именно след една от поредните му изневери с другарите по оръжие Екатерина Михайлова, Явор Дачков и Найо Цицин се раждат Веселин Методиев и генерал Атанас Атанасов по прякор Малкия, с които Костофф свива второ семейно гнездо на булевард Витоша.

Злите езици говорят, че Костофф се домогва до професор Юлиан Вучков, предлагайки му щедри подкупи от своите Чорни пари, за да използва машината му за време и да се върне в далечната 1997, когато се клати в ритъм с Надежда Михайлова пред многохилядно множество на площад Александър Невски.

Произход:
"Костофф" е най-долнопробното менте, създадено от Цар Киро.

Анонимен каза...

Костоваци, разбрахме вече, че за всички постове в държавата трябва да ангажираме Драгалевския ви Бог , както и да върнем Член Първи и да променим текста , като впишем , че вашата секта ДСБ трябва да бъде първа ръководна сила във всички сфери на живота у нас. А на всеки , който не е съглсен да се пускат разбеснели костоваци, пророци и носители на словото Божие Костово, които с пяна на уста да громят всеки еретик, който обори божественото им право да са абонирани за демокрацията.

Коставаци, Станка Шопова стана милионерка благодарение на факта че парите на БСП от куфарчетата бяха добре приемани от Костов и неговите министри. Да сте чули някой от тези с куфарчетата да е имал проблеми през 1997 - 2001. Надали ще се сетим за много случаи. Като се изключат Стопанска банка и Златни пясъци, подарени на Славчо Христов, купувачи на всичко друго са бившите комунисти с парите от куфарчетата. Или пък руснаци или руски евреи от Израел - ударението е на руски, не на евреи.

Костоваци, вашият Бог Мангал Костов завършва политикономия през 1974г. През същата 1974 г. няколко месеца учи за летец в Селскостопанската авиация в Кременчук, Украйна. Започва работа като аеролог в Института по хидрология и метеорология - София. През 1982 г. завършва вечерно математическо моделиране на икономическите процеси в СУ „Св. Климент Охридски”. Бил е началник „Планов отдел” в Завода за преработка на хартия - София, от 1979 г., старши асистент по политическа икономия във ВМЕИ „В-Ленин” от 1982 до 1992 г. През 1982-1984 г. е на специализация в Москва във Висшата школа за повишаване на квалификацията към ЦК на КПСС. Работи като експерт към Валутната комисия на Политбюро на ЦК на БКП. Не ви ли е вече ясно всичко???

Костоваци, познавам кухнята на ДСБ. Познавам банята и тоалетната. Знам от какво е измърсено бельото в пералнята. Виждал съм и хола. Сега гледам фасадата отвън, но като знам какво имя вътре...

Ангел Грънчаров каза...

Опитай да идеш на психиатър, може и да ти помогне, макар че по моя преценка си болен от параноя в доста тежка форма...

Анонимен каза...

мангала костов унищожи българското корабостроене и остави пет хиляди високо квалифицирани специалисти без работа.да бъде проклет той и неговите наследници до десето коляно.идва видов ден.