Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 1 юни 2008 г.

Предупреждение: пазете се от телефонни измамници

Получих на имейла ето това съобщение:

Ако получите телефонно обаждане от хора, които твърдят, че са инженери поддръжката на мобилната мрежа или ви кажат, че проверяват телефонната линия и ви помолят да въведете #90 или #09 или друг някакъв код, моля, затворете веднага без да набирате никакви номера.

Има компании или хора измамници, ползващи устройство, което позволява, ако наберете #90 или #09, или друг някакъв код, да получат достъп до вашата СИМ карта и да правят разговори от нея, като разходът се трупа на вас.

Моля разпространете това съобщение до всички колеги, роднини и познати, за да го предотвратим.

Не зная дали отговаря на реалността, но се счетох за длъжен да го разпространя. Пък всеки да решава за себе си след като е вече информиран за възможността да го измамят по този начин. Ако пък някой от читателите на блога вече е измамен, моля да потвърди верността на информацията.

1 коментар:

Анонимен каза...

До Иван Костов - комунистическата курва:

Ей, най-сетне ще ти го турят, точно както си го изпроси, като затри дясното! Нека ти е хак Мангал Костов и на теб и на гадните гаргамели костунгери. На ти тебе признание вожд на гъза ми!!! В същност твойта песен е изпята Гадняр Костов, най-презирания българин от всички времена.

Сън нема да те ловне оттук насетне. Нека да ти се сбъднат най-лошите нощни кошмари!!!