Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 1 юни 2008 г.

Един важен проблем: побългаряването на дясното

4 коментара:

Анонимен каза...

Смях и лъжи - управлението на Иван Костов било най доброто. Може за такива хора, като Грънчаров управлението на Костов да е било най доброто. Но за мен и моето семейство управлението на Костов беше много зле и беше най слабото управление. След като се махна Костов тогава станахме по добре и не се оплакваме.

При Иван Костов нямаше работа и заплатите бяха адски ниски.
А сега заплатите са двойно и тройно по-високи отколкото при Костовото управление. Давам пример майка ми, когато сега взима двойно повече отколкото по времето на Костовото управление.

Като изключим деноминацията на лева и въвеждането на фискалните устройства (и от двете - само козметика и никва реална полза) каква е тази реформа която е извършил Иван Костов?! Не се заяждам, наистина не мога да се сетя едно смислено нещо, което да е дело на Иван Костов.

Ангел Грънчаров каза...

Вие, комунистите, наистина сте много по-добре когато Костов не е на власт; гледам доста се радваш когато управляват вашите :-) и дори си доволен от заплатите; а от растежа на цените в последната година доволен ли си?

Ти имаш ли някакъв спомен в какво положение беше страната когато Костов взе властта и също в какво положение беше тя когато в 2001 година Костов напусна управлението? Нещо да кажеш за жан-Виденовия разгром на икономиката?!

Анонимен каза...

Истината е, че Костов ненавижда Доган, защото е доста по-умен и по-добър политик от него. Другото което усеща другаря Иван Костов е, че след 1 година си отива завинаги от действащата политика. А добрата новинае , че когато марксиста Костов си отиде, дясното има шанс да изплува отново.

Ангел Грънчаров каза...

Ако твърдите, че Доган е по-умен от Костов, означава само, че лично вие съвсем не разбирате що е това ум :-)