Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 11 юни 2008 г.

Случаят Кеворкян, или лицето на абсолютния разврат

Попаднах на информация, че тия дни е даден ход на дело на Кеворкян (агент от ДС с "кличка" Димитър) срещу бившия премиер-реформатор на България Иван Костов - дело за "неимуществени вреди, морални болки и страдания", както е записал, предполагам, самият Кеворкян в исковата си молба. Ох, горкият Кеворкян, каква невинна жертва е той на злодея Костов - как да не посъчувствам малко като порева, бива ли?! Щото Кеворкян, знайно е, заедно с други такива светци - Тошо Тошев-Бор, Иван Славков-Батето, Слави Учиндолски и пр., да не изброявам, свитата е голяма! - е бил, е и ще си остане наш нравствен стожер, нещо като икона! Евалла на такива бабаити, гордеем се с тях! Гордеем се с тях почти толкова, колкото се гордеем и с титана бат ни Бойко, макар че он няма как да не е над всички, разбира се...

Силно се заинтересувах от това дело, както, предполагам, би трябвало да е интересно и за повече хора, понеже тия от нас, на които паметта не е къса, си спомняме, че предаването на Кеворкян по държавната телевизия по едно време се беше превърнало в нещо като най-мръсна клоака, където дефилираха всякакви скверни лица, обединени от обща злоба срещу премиера Костов! Които реваха, плюха, храчиха и правиха какво ли не, а пък един поувлякъл се генерал, уволнен от Костов, кажи-речи се и съблече чисто гол!

И ето, аз, няма как, неизбежно се запитах: как е възможно клеветникът Кеворкян, доказан клеветник, който е клеветил и подбуждал към клевети и то най-мръснишки пред очите на всички ни, да съди главния обект на своите клевети?! И то именно за да иска "морално възмездие" от съда - майчице, на кой свят живеят тия ченгета бе, те съзнават ли изобщо какво правят?! Не се ли усещат поне малко от малко, че вече са минали всички граници, които очертават човешкия морал, нормите за позволено и непозволено, за да се озоват в обятията на тоталния аморализъм, на абсолютния разврат, непризнаващ никакви правила?!

Та ето по тия факти ми се иска да поразсъждаваме, защото този епизод е прекрасен тест за нашето собствено отношение към морала и към истината. Но, впрочем, чуйте моят страстно-патетичен, но и доста рационален (сиреч иска се малко поне да се мисли за да се схване!) коментар в една съвсем непосредствена, именно видеоформа:

5 коментара:

Анонимен каза...

ЗЛИ КОСТОВИСТИ ... АЗ СЪМ ПОСТРАДАЛ ОТ КОСТОВ И НАЙ-МАЛКОТО ЩЕ БЪДА СРЕЩУ НЕГО. ПОНЕ ДА МИ СЕ БЯХА ИЗВИНИЛИ, НО НЕ. ВИЖДАЛ СЪМ ГО КАК ЛАПАШЕ БЕЗПЛАТНО ПО ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ И СЕ ОТЧИТАШЕ С БЯЛО ЛИСТЧЕ ПРЕД ШЕФА НА КУРОРТА ЗАПРЯНОВ И ЗАЕДНО С А. ЙОРДАНОВ. И ТАКИВА ТЪПАНАРИ ДЕПУТАТИ ИМАШЕ ДЕТО ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ НЕ МОЖЕХА ДА СКАЛЪПЯТ- ПРИМЕР В. ВАСИЛЕВ. А ЗА СЪСИПАНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ И ЗА ОПУСТОШАВАНЕТО НА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ДА ГОВОРИМ ЛИ? НЕ СЪМ КОМУНИСТ, НИТО ОТ ДПС, НО ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ЦАРЯ, А НЕ ЗА МАФИОТИ!

Анонимен каза...

Всички български политици - бивши и настоящи - са мръсници, а Иван Костов е възможно най-мръсният от всички. Наистина! Това е така, но няма как да се знае от повечето хора. Щото те са толкова много насочвани и пренасочвани, че в главите им не е останало нищо, което да ги причисли към човешкия род. Тъй че можете само да блеете неуважаеми и да се възхищавате на онова, което пишат платените Костови писачи и гъзоблизачи.

Анонимен каза...

"Слепотата" е нещо присъщо на "зомбитата" от ведомостите на др. Костов. Второ - всяка публична изява на Командирчето много повече напомня, от всеки друг, на хер Гьобелс. Днес беше във вихъра си човечето. Направо ми дожаля, как се плюнчеше. "Комунист на власт е страшно", но власт на Костов и другарчетата (братчедите) е направо съсипия на цяла държава - доказаха го!

Ангел Грънчаров каза...

ОК, а за комунистите нещо да кажеш?

Анонимен каза...

Кево е срам за арменския народ - според мен е циганин. Вероятно спорът им с Командира е циганска свада.