Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 29 юни 2008 г.

Смешният рев на патриотичните ни бабаити

Това е, нашенска работа: бабаитите, които довчера се тупкаха по космясалите гърди, че щели най-героично да пребиват и трепят "педали" на техния парад, днес реват горчиво, защото полицията била арестувала някои от тях, а пък някой тук и там бил изял някоя и друга палка, бил ударен от полицаи понеже не се подчинявал на полицейските разпореждания. Ето сега един кратък показателен диалог, който откривам в един форум:

Крепостъ, Национал - монархист, каза: Днес станахме свидетели на милиционерски произвол. В бивша България все повече се набива на очи, че се бият хора, които са хетеросексуални, хора, които са етнически българи и хора, които се стремят да запазят традициите на нацията си.

Педерасткият парад бе едно от най-гнусните неща, които съм виждал през живота си! Толкова много гмеж, събрана на едно място. Милиционерите още в 16 часа арестуваха над 60 младежи, които не бяха направили нищо. По-късно лидера на БНС - Боян Станков бе арестуван пред очите на плачещата му дъщеричка, също неправомерно, без да е направил нищо. Две момчета бяха арестувани, защото напсували извратените педали от парадчето. Едно 12 годишно хлапе бе бито, защото "нагрубило" чичко милиционер.

Пред 4-то РПУ, където бе задържан Боян Станков бяха пребити около 20 човека от неговата "Гвардия", защото протестираха срещу неправомерното му задържане. Къде са сега всички олигофрени, които пищят за дискриминация? Другарю Пьотр, хайде изкажете се? В момента все още не са освободени всички арестувани. Видео за събитията.

Равносметката: Общо задържани - около 100 човека. Бити - много. Нито един политически лидер не участва с хора от своята партия, с изключение на Боян Станков. Няколко бити хомосексуалисти, но нищо сериозно. Милиционерска наглост и другарски произвол. Явно има някаква връзка между "Джемини" и "Народната милиция", та така мило ги охраняваха. Пък после бивша България не била педерастка държава.

Другият път, а такъв със сигурност ще има, организацията ще бъде на ниво и тогава няма да са само скиновете да защитават българското достойнство. П.П. Браво на чехите!

Atman, пристрастен, каза: Какво друго може да се очаква? Кого да защитава милицията? Самият министър-председател е гей.

HUMANUS, търсещ, каза: Така е, който нарушава спокойствието на гражданите, реда и демократичното право да се демострира най-спокойно и цивилизовано, който се опитва да упражнява насилие спрямо мирно демонстриращи хора на законна публична проява, трябва да бъде арестуван, няма друг начин!

Какво ще стане, ако на сборище на Расатевата "гвардия" отидат "хомосексуалисти" или някакви други хора и почнат да псуват, да налитат на бой и пр.? Ами и те ще бъдат арестувани. Точно така трябва да се постъпва с всеки, които се опитва да нарушава конституционни права на гражданите, едно от които е правото на свободни и мирни събрания и демонстрации.

Никой в тази страна, нито дори "патриотите", не трябва да бъде поставян над закона. Това е положението, таварищи националисти...

Какво друго да добавя? Да, браво на демонстриращите в защита на своето право на човешко достойнство! На този първи гей-парад у нас те са моралните победители! Показаха класа, показаха личностно превъзходство и удържаха на бруталните предизвикателства на хомофобите. Показаха се като автентични цивилизовани граждани и европейци!

А и българската общност като цяло показа търпимост, което е похвално: вървим въпреки всичко към Европа и към цивилизоваността. Само православните ни владици се оляха тотално, ама те са си дискредитирани в морално отношение дотам, че на тях никой вече не им вярва. Затова тяхната критика беше същински комплимент за участниците в гей-парада.

Българската общност издържа изпита по толерантност, е, разбира се, като изключим екстремистите-патриотари, вдъхновявани обаче от най-плоски користни и популистки цели. Иска им се и на тях, горките, спекулирайки с "народните чувства", да попаднат в парламента - подобно на това както Воленчо се натика там. Изобщо не им пука за "обратните" - лесния живот в парламентеца им се мержелее на хоризонта, този е извора на вдъхновението им. Що да каже човек: съвсем нашенска пошла история...

1 коментар:

Анонимен каза...

Аз бях категорично против гей-парада и оставам против него. Наред с това не мога да не поздравя полицията, арестувала фашизоидните скинари, които са смели в това да бият няколко клети и болни същества, но не смеят да припарят до убийците на професор Калоянов. Ако имаше истински скинари, циганската паплач нямаше изобщо така да се гаври с българския народ. Но нашите фашисти са смели на маса и в това да бият болни и криви същества, които не могат да се защитят - луди, обратни, инвалиди и прочее. Те от доста време се канеха да раздават наказания, срещу фенове на определени типове музика, като "емо"-то, това ще охлади страстите им.
Наред с това не мога да кажа, че ако има бити гейове, те са си виновни. Никой не ги е карал да скачат на главата на народа си, още повече като знаят, че в него има и толкова примитивни елементи като скинарите.
За мен обаче разумният протест срещу обратните е това, което аз направих - разходих се вчера из града, преднамерено избирайки си маршрут, който по никакъв, никакъв начин да не съвпада с този на педерастите. Мълчанието, презрението, пренебрегването е начина да покажеш отношение към този парад на болестта.
С другото демонстрираш единствено войнствената си простотия.
И преди да приключа, искам да запитам кой даде толкова пари на Джемини от една страна и БНС от друга, за да вдигнат тупурдия и да отвлекат вниманието на хората от реалните им проблеми, като поскъпващите цени? Кой даде медийно внимание на група уродливи педерасти и още по-уродливи и тъпи фашаги?
Техните кукловоди от ДС, ако питате мен. Белким народа не се замисли за нещо сериозно.