Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 25 юни 2008 г.

Седмица на нетолерантността: бъди идиот!

Снимката показва една хомофобска идилия: показва двама хомосексуални младежи в Иран, поставени на бесилката! Същинска мечта хомофобска: показва колко лесно и просто е окончателното решение на проблема с обратните! В Иран наистина хомосексуалните не само са обиждани, потискани, преследвани, наказвани с удари с камшици и мъчени с всякакви други физически репресии, но и направо са осъждани на смърт и обесвани публично.

Някой ако иска да се информира повече по тези въпроси, може да го направи като се зачете ето тук.



Ех, мечти, мечти: защо и ний не бяхме така морални, подобно на иранските ходжи, в отношението си към нашите обратни! Да им завиди човек на така възвишения морал и на грижата им за чистотата на човешкото племе. Но, потърпи, немирно идиотско сърце: ще дойде и нашият час! И тогава майка им жална на обратните: ще съжаляват, че изобщо са се родили!

Медийният герой на седмицата Расате - тоя най-после успя, след многогодишни напъни, да попадне на същинска златна медийна жила! - тогава ще си спи най-спокойно като знае, че педеругите са натикани където им е мястото. Ала понеже у нас няма толкова възвишен и непримирим морал, ето, налага му се на горкия човечец да води своите титанични битки срещу обратните.

Затуй: майната му на Европейския съюз, който ни принуждава да уважаваме различните! Затуй нека от дълбините на сърцето си да изкрещим: долу толерантността, искаме си да си бъдем идиоти! Аман от тази толерантност бе, откъде се взе туй еврейско чудо, толерантността?! Не ни трябва никаква толерантност, искаме си да си бъдем каквито сме: непоправими родни идиоти. Идиоти, идиоти, но от мъжки пол: туй требе да се подчертае специално. И с туй ще взема и да завърша...

3 коментара:

Анонимен каза...

Искам да направя една забележка. Има огромна разлика между хора, които не одобряват пошлото и гнусно представяне на педеругите по улицата и онези, които искат да убиват всеки за това, което прави вкъщи. Недейте слага знак за равенство между едните и другите. Най-малкото не е коректно.

Ангел Грънчаров каза...

Napulno spodeliam gneva ti sreshtu poshloto i gnusnoto v jivota ni. Iskam obache da zapitam: nima ne e izraz na poshlost, gnusota i prostotia tova, che narichate tia hora "pederungeli"? I sashto mi e interesno kakvo imenno ocheniavate kato gnusno i poshlo v edin gay-parad, provejdan na ulicata? Mersi za otgovora...

Анонимен каза...

Според мен сексуалността е нещо за вкъщи. Тя е съкровена, любим за любимият. Излагането и на показ я приравнява до някаква стока, то предизвиква желание единствено за консумация и според мен е обидно както за останалите, така и за участниците в един такъв парад.