Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 8 юли 2008 г.

Българските медии: моите впечатления и констатации (1)

По повод на Големия финал на "най-гледаното дискусионно шоу за политика" ПИРАМИДА, на който присъствах, споделям част от своите впечатления, наблюдения, размисли и констатации. Скоро ще направя и втора част, в която ще развия своята гледна точка по принципната съвременна ситуация в българските медии.

3 коментара:

Анонимен каза...

Вашите видеоблогове са приятни и ненатрапчиви и едновременно с това те карат да помислиш.
Браво!

Анонимен каза...

Грънчаров, твоите усилия се увенчаха с успех и ти вече си част от журналистическата номенклатура -все богоизбрани нагаждачи, костолизачи и прокомунистически манипулатори. Ти зае достойно място между титаните Огнян Минчев и Явор Дачков. Какъв невероятен възход!

Браво, Грънчаров, браво! Ненапразно си изучил изоснови диалектическия материализъм и теорията за партийното строителство. Ненапразно народната власт те изпрати във Великия Съветски Съюз, и то в града на Ленин, за да попиваш от самия извор партийно знание и вяра в светлото бъдеще!

Грънчаров, винаги помни, че марксизмът е всесилен, защото е верен! Не се съмнявай в партийното слово и ще бъдеш възнаграден - освен ЛАПТОП ще получиш и други скъпи дарове.

Ще бъдеш почетен гост на всички Панорами и Пирамиди; ще участваш във всички конференции по научен костовизъм; ще прелиташ като пойна птичка от един скъп курорт на друг (но не за да се забавляваш, разбира се, а за да обсъждаш на поредния семинар проблемите на бедноста и на изоставените деца).

Номенклатурният живот е сладък, Грънчаров, много сладък...

Ангел Грънчаров каза...

Бъди спокоен, не съм в никаква номенклатура: щото, като те гледам, май съвсем си си загубил съня при мисълта че това може да е станало :-) Бъди спокоен: никога няма да бъда в никаква номенклатура.