Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 9 юли 2008 г.

Най-нашумелите и скандални публикации из виртуалната джунгла

Пак съм принуден - за улеснение на постоянните читатели на блога, пък и на всеки друг "случаен минувач" тук - да дам линкове към някои интересни публикации, които си заслужават човек да им хвърли поне едно око: особено ако се интересува както от психологията, така и от нравите, господстващи в момента у нас. Искам обаче да отбележа нещо важно: това, че публикувам линкове към тия публикации, съвсем не означава, че непременно споделям оценките, които се съдържат в тях. Това бях длъжен да го отбележа специално, макар че обстятелството, че не съм съгласен с някакви анализи или констатации съвсем не означава, че не бива да ги имам предвид. Та ето един списък, който, сигурен съм, ще е полезен за мнозина, особено пък ако са склонни самостоятелно да осмислят нещата:

70 НА СТО ОТ ВЛАСТТА СА МАСОНИ, Милиони изтичат безотчетно за представителни на властта, От Австралия за рекламата с българските шивачи, Американски студент е съден за продаване на гласове, Взривовете и властта: светът на мълчанието, Писма от Мрачна поляна, Продава се къща със запазена блондинка..., Първите епископи от “нежния пол”, Фирми на лидера на СДС Пламен Юруков в черния списък по САПАРД, играл с шурея си, Взривоопасна история, Да бъдем българи, а не жалко население!, Клетъчните телефони са опасни за децата!!!, АТАКА КЪМ ВУЗ - С ТЕМИ, ТЕСТОВЕ И МАТУРИ, Докладът и кебапчето, Доброволно… но задължително.

Това е. Благодаря на Insomnia1304 за помощта при съставянето на този преглед на "най-нашумелите и скандални публикации из виртуалната джунгла". Която току-виж станала и постоянна рубрика в блога, стига да се окаже, че е полезна за неговите читатели.

Няма коментари: