Представена публикация

Ще се намери ли благодетел, който да помогне да спасим списание ИДЕИ?

Списание ИДЕИ , което издавам от 12 години, е застрашено да умре поради крайната бедност на издателя му, моя милост, учител по философия, ...

петък, 11 юли 2008 г.

Сигнал на български ядрен експерт: крайно опасни далавери в Козлодуй!

Това, което ще прочетете и чуете по-долу, във видеоклипа, е нещо, за което у нас всички медии единодушно мълчат: български ядрен физик предупреждава за крайно опасни далавери в Атомната централа в Козлодуй! Същият този човек, за да не му бъде попречено да каже истината, от няколко дни вече не е в България, но е дал изявление в Световната мрежа, понеже именно нито една българска медии не е пожелала да даде гласност на предупрежденията му. Аз разполагам с тия материали благодарение на сайта от Америка ЕвроЧикаго.ком. Понеже тази информация е важна, моля разпространете я по всички възможни начини!

Позволявам си да призова Иван Бедров, Симион Патеев, Минчо Спасов, Георги Ангелов, Димитър Аврамов, както и всички други, които прочетат горния текст, да реагират и да го разпространят по-нататък. Благодаря ви за гражданската доблест!

И така, пълният текст на изявлението на този човек е в неговия блог. Да видим дали някоя българска медия ще има достойнството да реагира. А ето също и клипчето, където изявлението на този ядрен експерт е във видеоформат:

2 коментара:

Анонимен каза...

диваците ще застроят и камчия. Позор!

Анонимен каза...

Абсолютни глупости, на които може да се отговори с 50 листа защо това, което казва и само ТЕХНИЧЕСКИ невъзможно :) Всички в България почнаха да се правят на експерти в дадена област... спрете се!