Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 31 юли 2008 г.

Нова и различна медия

Вчера в имейла си намерих следното писмо, което, струва ми се, представлява и известен публичен интерес. Ще разберете защо. Ето и самото писмо:

Здравейте, kазвам се Александър Митов и представлявам новата Интернет медийна група My Media. Ние искаме нашите медии да са обърнати повече към проблемите на човека и начините за разрешаването им. Ние не политизираме новините, а залагаме повече на иновативните решения, постиженията на науката и новите технологии. За нас подобряването на стандарта на живот на хората е по-важен, отколкото политическите спорове.

Ние възприемаме My Media не е просто като проект, а мисия: да бъдем неотменна част от преживяванията на публиката си. Сред най-интересните ни проекти са:

*My news* – сайт със собствен поглед върху най-значимите теми от деня. В него се залага на анализаторската част. Уникалното е, че потребителите сами ще определят темите, които ще анализираме. А нашето мнение ще бъде свободно критикувано.

*My sound* – сайт, който отразява най-добрата селекция от музикални новини, събития, изпълнители, албуми.

*My horoscope* – сайт за развлечения и Lifestyle.

Обръщаме се към Вас, като човек, който отстоява силна гражданска позиция в Интернет пространството, да се присъедините към нас като се регистрирате в новинарския ни портал – My News, и пускате новините, които Ви се струват интересни като подреждате своя дневен ред. Ние изповядваме идеята, че трябва да се търси как дадена новина влияе на живота на хората. Затова са ни необходими историите и дневният ред на хората, чрез които да се обясняват новините.

Ако този проект Ви е интересен, ще се радваме да се свържете с нас. Ако проявявате интерес и към другите наши проекти (в бъдеще те ще стават все повече) ще се радваме още повече. Поздрави: Александър Митов, My Media (mymedia.bg)

Разбира се, веднага му отговорих. Аз съм готов винаги да подкрепя хората, за които съм доловил, че имат идеи. Ето какво написах на този човек:

Здравейте, господин Митов, Благодаря Ви за информацията и за толкова любезната покана. С интерес разгледах сайтовете, които сте създали, и се запознах с Вашата концепция. Смятам, че проявявате оригинален подход, дано Ви стигнат силите да провеждате последователно идеите си, които според мен са ценни и съвременни. Разбира се, ще Ви подкрепя, аз вече се регистрирах в сайта за новини и ще публикувам ония мои анализи, които са подходящи за него. Надявам се, нямате претенции при Вас да публикувам само неща, които още не съм публикувал в блога си. Обикновено според моята практика ще става обратното: онова от блога, което е подходящо за излизане и при Вас, ще го публикувам почти веднага след като е излязло в моя блог. Т.е. ще излизат едновременно. Ако сте съгласен на такава договорка, нямам нищо против да Ви сътруднича. Също ще ви моля при излизането на мой материал при Вас след името ми като автор да има линк и към блога ми. Надявам се, това не е в противоречие с Вашите правила.

Желая Ви успех в начинанията! С поздрав: Ангел Грънчаров

3 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте г-н Грънчаров.Вече сме си писали с вас.Но все едно...Какво искам да споделя.Моето лично желание съвпада с вашето.Следващият министър-председател на България да се казва Иван Костов.Но това от колко на брой хора се осъзнава..?Олигархията,медиина и икономическа,успя да внуши на хората,че причините за бедите ни е управлението от 1997-2001.Изумен съм,че толкова много хора сякаш останаха без ум.Зомбираха се.Как ще я караме така..?С бодигарда на Живков и с Гоце.И в това успяха...Да я докарат до там,че дори и алтернативата да е тяхна.Почти като в Русия.Да избираш между Путин и Зюганов.В нашия вариант Гоце-Бойко.Едно и също е...А за мислещите хора,единствения вариант е имиграцията.Може да ми отговорите в haralanov.blog.bg

Ангел Грънчаров каза...

За съжаление сте прав, но ми се иска да вярвам, че този сценарий, колкото и да е вероятен, няма да се сбъдне изцяло и в един прекрасен миг хората ще се събудят: и тогава цялата фалшива олигархична система ще рухне...

Анонимен каза...

Хората НЯМА да се събудят.Моля ви,не бъдете наивен до глупост.То ако бяха с достатъчно ум,след Жанвиденовото управление,комунистите власт въобще повече не трябваше да видят.Обаче хората забравят и пак ги искат.Ето и сега.При това изключително калпаво управление те имат 17 процента общественна подкрепа.При хвърлянето на парите от излишъка,тази подкрепа ще нарастне до поне 24 процента.И тогава нали се сещате...haralanov.blog.bg